Τριήμερες εκδηλώσεις στην Καρδίτσα για την Αποκριά
15 February 2024
Μακελειό στη Γλυφάδα: Κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση – «Σεβαστείτε το πένθος μας»
15 February 2024

Άλμα πρόκρισης για Λάτσιο και Παρί Σεν Ζερμέν

Λάτσιο και Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς, μετά τις εντός έδρας νίκες τους επί των Μπάγερν Μονάχου με 1-0 και Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0, αντίστοιχα.

Στο στάδιο «Ολίμπικο» οι οπαδοί των «Λατσιάλι» αποθέωσαν την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι για την επιτυχία της, που δίνει προβάδισμα στους Ιταλούς πρωτευουσιάνους ενόψει της ρεβάνς της 5ης Μαρτίου στο Μόναχο.

Απέναντι σε μια Μπάγερν χωρίς ιδέες και λύσεις, που έδωσε συνέχεια στον αγωνιστικό κλυδωνισμό της μετά το 0-3 από τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο 69΄ με πέναλτι του Ιμόμπιλε, στο οποίο υπέπεσε ο Ουπαμεκανό επί του Ίσακσεν.

Εκτός του γκολ που δέχθηκαν οι Βαυαροί έμειναν και με 10 παίκτες, καθώς ο αμυντικός τους αποβλήθηκε με απεευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο Παρίσι και ύστερα από το 0-0 του ημιχρόνου η Παρί ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε σε μια καθαρή νίκη, την οποία και καλείται να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του «Ανοέτα».

Το σκορ άνοιξε ο Μπαπέ στο 58΄ από κόρνερ του Ντεμπελέ και διπλασίασε ο Μπαρκολά στο 70΄ με ατομική προσπάθεια. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 22χρονου επιθετικού στο Champions League.

Οι Βάσκοι από την πλευρά τους έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις στιγμές τους, με κορυφαία εκείνη στο 45ο λεπτό, όταν το σουτ του Μερίνο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: