10 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Θεσσαλία
19 September 2020
Έπεσε η γέφυρα στο Χολόρεμα Αλμυρού
19 September 2020

«Άνοιξε» η γη στη Νέα Αγχίαλο από την έντονη βροχή

Μπορεί να μην σημειώθηκαν μεγάλα προβλήματα στη Μαγνησία μέχρι στιγμής, εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας με την ονομασία «Ιανός», όμως στη Ν. Αγχίαλο η βροχόπτωση προκάλεσε καταστροφές, ανοίγοντας δρόμους και προκαλώντας ζημιές σε αγωγούς, οι οποίοι είχαν καλυφθεί με χαλίκι.

Όπως φαίνεται κι από τις εικόνες, δρόμοι κόπηκαν στη μέση, χώματα και χαλίκια έφυγαν πάνω από τους αγωγούς, οι οποίοι έχουν μείνει ακάλυπτοι, ενώ φερτές ύλες έχουν καλύψει δρόμους.

Όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Θεολόγος Διαμαντένιας «Φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα έργα. Δρόμοι κόπηκαν στη μέση. Έφυγαν όλα τα χώματα και χαλίκια πάνω από τους αγωγούς και φαίνονται σε βάθος ενός μέτρου. Θλίψη και ντροπή. Πώς να μη φράξει κάθε αποχέτευση ομβρίων με τόσο χαλίκι που φεύγει από τα έργα; Οι ζημιές είναι ενδεικτικές σε 100 μέτρα από το σπίτι μου. Φανταστείτε τι έχει συμβεί σε όλη την Αγχίαλο!!. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους μετακινούνται…Μια ώρα πριν τη καταστροφή ειχα γράψει για τα έργα που καθυστερεί υπερβολικά η επικάλυψη τους με άσφαλτο …».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: