Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας συνάντησαν κτηνοτρόφοι για τις αποζημιώσεις του «καταρροϊκού πυρετού»
28 November 2019
Τρώτε σουβλάκι και πίτσα; – Δείτε ποιο έχει περισσότερες θερμίδες
28 November 2019

Άντρας : Ασφάλεια, Αξιοπρέπεια, Αφοσίωση, Αγκαλιά

Άντρας. Η λέξη που ξεκινάει με το Α κεφαλαίο. Άντρας, η λέξη που σημαίνει αρσενικό, ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Η λέξη που δηλώνει απόλυτη αφοσίωση και αγάπη, αγκαλιά, άγγιγμα και άρωμα βαρύ.

Μία στιγμή μόνο αρκεί για να καταλάβεις, αν ένας άντρας είναι διαφορετικός απ’ τους άλλους. Αν αξίζει την προσοχή σου, θα το δεις με την πρώτη ματιά. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες στις κινήσεις και τη συμπεριφορά του, που θα σε κάνουν να τον παρατηρήσεις, να εντυπωσιαστείς.

Πολλοί άντρες σε πάνε μέχρι το σπίτι σου το βράδυ και δεν ενδιαφέρονται για το πού ακριβώς μένεις και φεύγουν πριν μπεις μέσα. Η διαφορά και η μοναδικότητα σε αυτό, είναι σε εκείνους που σε περιμένουν να δουν ότι μπήκες σπίτι σου και δεν φεύγουν αμέσως. Αν κοιτάξεις από το παράθυρο σου θα τον δεις να είναι ακόμη από κάτω και όχι επειδή πιστεύει ότι θα τον δεις αλλά επειδή σκέφτεται πόσο καλά πέρασε τη διάρκεια που ήσασταν μαζί. Φεύγοντας επίσης σου στέλνει μήνυμα να επιβεβαιωθεί πως όλα είναι καλά, αλλιώς δεν μπορεί να ησυχάσει όλο το υπόλοιπο βράδυ.

Άντρας ντόπρος, σκληρός, σοβαρός, σταθερός. Ο άντρας που σε θέλει θα σε κυνηγήσει, θα ψάχνει συνέχεια τρόπους για να στο δείξει. Θα σε παίρνει τηλέφωνα, θα σου λέει κάθε μέρα καληνύχτα και καλημέρα. Θα θυμάται όλα εκείνα που του έχεις πει, θα σου κάνει κομπλιμέντα, θα θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Δεν τον κυριεύει η λογική, τρελαίνεται για την πάρτη σου. Είναι εκείνος που θα σου δώσει τον καλύτερο του εαυτό, θα σε κάνει κομμάτι του.

Άνδρας είσαι, αν-δρας. Αν είσαι στήριγμα, όταν η ίδια δεν μπορεί καλά καλά να αντέξει και να σηκώσει τον εαυτό της. Αν ανεβάζεις ψυχολογικά τη σύντροφό σου και την κάνεις να γελάει. Αν είσαι προστατευτικός, αλλά θες να έχει την ελευθερία της, να μάχεται και μόνη της. Υπάρχουν αυτοί οι άνδρες-ιππότες, σε μια εποχή που το πρότυπο του άνδρα έχει χάσει κάθε ουσία κι έχει αλλάξει περιεχόμενο. Ίσως να είναι ελάχιστοι, αλλά να ξέρεις πως υπάρχουν και είναι γύρω μας. Νοιάζονται να σε κάνουν ευτυχισμένη με απλό αλλά και εντυπωσιακό τρόπο. Τα αρσενικά λειτουργούν με πράξεις, δεν κρύβονται πίσω από το χέρι τους, μιλούν ξεκάθαρα χωρίς ψέμματα, προτιμούν την αλήθεια, παρόλο που ξέρουν τις συνέπειες.

Άντρες είναι αυτοί που μιλούν σοβαρά και ο λόγος τους είναι αυθεντικός. Άντρες είναι αυτοί που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για το ωραίο φύλο και μόνο μια γυναίκα μπορεί να τους κάνει να λυγίσουν. Και ναι, οι άντρες λυγίζουν και κλαίνε. Να θυμάσαι όμως, όχι όλοι, μόνο οι αυθεντικοί, που έχουν συναισθήματα και τα εκφράζουν κοιτώντας σε στα μάτια.

loveletters.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: