Τι σημαίνει να ζεις με μια ασθένεια που δεν έχει θεραπεία
4 January 2022
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στο πράσινο «ξέπλυμα» της πυρηνικής ενέργειας
4 January 2022

Άρτα: Οδύνη στην κηδεία του 33χρονου, σταμάτησε την τελετή ο ιερέας – Τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου

Συγκλονισμένη είναι εδώ και λίγα 24ωρα η τοπική κοινωνία της Άρτας μετά την τραγωδία που συνέβη κατά τη διάρκεια κυνηγιού όταν ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Το κλίμα στην κηδεία του άτυχου νέου ήταν αβάσταχτο ενώ την ίδια ώρα το παιδί δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οδύνη στην κηδεία

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, η κηδεία του 33χρονου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Κανένας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ακόμη και ο ιερέας της ενορίας λύγισε και ολοκλήρωσε την τελετή ο δεύτερος παππάς που παραβρισκόταν.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο της Άρτας ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε.

Όπως ανέφερε στο Mega ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε μία πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας χρειάστηκε να του αφαιρέσουν το 1/3 του αριστερού πνεύμονα. «Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του. Τις επόμενες 48 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αποσωλήνωση του. Ελπίζουμε να μην υπάρξει κάποια επιπλοκή», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, ο πατέρας του 16χρονου εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα, όπως και η μητέρα του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.

Την ώρα που ο ανήλικος μαθητής παλεύει για τη ζωή και ο 33χρονος θείος του κηδεύεται, ο 58χρονος πατέρας του συνελήφθη για παραμέληση ανήλικου και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η μητέρα του σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο αδερφάκι του. Παράλληλα, ο παππούς του 16χρονου νοσηλεύεται αυτή την στιγμή με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. «Η μαμά του είναι έγκυος 8–9 μηνών στο παιδί. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, ο Θεός να βάλει το χέρι του, είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση όλοι». Η τοπική κοινότητα του Μεσοπύργου Άρτας είναι σοκαρισμένη και όλοι προσεύχονται να σωθεί ο 16χρονος μαθητής.

ethnos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: