«Είναι οικονομικά αγράμματοι και δημαγωγοί»: Ποιοι μπήκαν στο στόχαστρο του Μπάφετ
25 February 2023
Μακρόν, ο «βασιλιάς των πλουσίων» μετά την παρασημοφόρηση Μπέζος
26 February 2023

«Άσφαιρος» ο Ολυμπιακός, άντεξε ο Παναθηναϊκός και 0-0 στο ντέρμπι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι απόψε στο Καραϊσκάκη χωρίς σκορ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πιο παραγωγικοί και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να πάρουν το ματς. Λόγω της αστοχίας και του Αλμπέρτο Μπρινιόλι που είχε σπουδαίες επεμβάσεις η εστία του «τριφυλλιού» δεν παραβιάστηκε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Πινέιρο, ο οποίος ορθά ακύρωσε στο 89′ το γκολ του Βρουσάι, καθώς στην αρχή της φάσης ο Ελ Αραμπί ήταν οφ-σάιντ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με μία τεράστια ευκαιρία, καθώς στο 4′ μετά από λάθος του Σάρλια και κλέψιμο του Φορτούνη, ο Μπακαμπού βγήκε απέναντι από τον Μπρινιόλι και σημάδεψε το δοκάρι του Παναθηναϊκού. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο της μπάλας, καλή κυκλοφορία αλλά μόνο μία καλή στιγμή με ένα σουτ του Παλάσιος στο 14′ που πέρασε άουτ.  Οι γηπεδούχοι παρότι δεν κρατούσαν την μπάλα, ήταν επικίνδυνοι στους χώρους και ήταν εκείνοι που έχασαν την ευκαιρία του ημιχρόνου στο 34′ όταν ο Κανός αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής… κατάφερε να σουτάρει άουτ. Από εκείνη την φάση και έπειτα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και είχαν ακόμη δύο επικίνδυνα σουτ από Μπιέλ και Ροντινέι στο 42′ και το 45′, τα οποία κατέληξαν στην αγκαλιά του πορτιέρε των «πρασίνων».

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά και στο 50′ ο Κανός σούταρε άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα καθυστέρησε να εκτελέσει. Στο 68′ ο Ροντινέι σούταρε άουτ, στο 73′ το ίδιο έκανε και ο Μασούρας σε μεγάλες ευκαιρίες ενώ στο 74′ ο Μπρινιόλι έδιωξε σωτήρια τη κεφαλιά του Παπασταθόπουλου.

Στο 79′ ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με το διαγώνιο σουτ του Σπόραρ που πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον Κανός στο 82′ να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία και τον Μπρινιόλι στο 86′ να μπλοκάρει την προβολή του Ελ Αραμπί. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, πίεσε να βρει το γκολ αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το «τριφύλλι» είναι στο +2 από την ΑΕΚ με παιχνίδι περισσότερο ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε στο -5 από τη κορυφή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: