Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα
3 March 2022
Ελασσόνα: Γραφειοκρατική τρέλα και μετά… θάνατον – Δύο μήνες άταφος 72χρονος λόγω… διαζυγίου
3 March 2022

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία – Ο δράστης φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ

Στην αξιοποίηση των νέων στοιχείων που έχουν βρεθεί στους χώρους του σπιτιού της Ανδραβίδας, όπου εντοπίστηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, προχωρούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του. Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Αστυνομικές πηγές σημείωναν στο kathimerini.gr ότι είναι θέμα χρόνου η εξιχνίαση του εγκλήματος και αυτό διότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιώντας τόσο μαρτυρίες των γειτόνων και όσο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής βρίσκονται στην αναζήτηση ενός άνδρα. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται το τελευταίο διάστημα να είχε προστριβές με το ζευγάρι ενώ, κατά τις ίδιες πηγές, ο έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των μελών της οικογένειας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: