Δεν είναι όλα Covid-19: Τι συμβαίνει με όσους έχουν υψηλό πυρετό και βήχα, αλλά αρνητικά rapid test
11 March 2022
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Προειδοποιητικό σήμα σε αγρότες και κτηνοτρόφους εν όψει του ισχυρού παγετού
12 March 2022

Έρευνα δικαιώνει ξεκάθαρα όλες τις μαμάδες – Μην μπαίνετε στο σπίτι με τα παπούτσια

Μια μελέτη από τον Δρ Charles Gerba, μικροβιολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, διερεύνησε τα μικρόβια που συλλέγονται στα παπούτσια μας και διαπίστωσε μεγάλο αριθμό βακτηρίων, τόσο στο κάτω μέρος και στο εσωτερικό των υποδημάτων!

Κατά μέσο όρο εντοπίστηκαν 421.000 μονάδες των βακτηρίων στο εξωτερικό του παπουτσιού και 2.887 στο εσωτερικό.. Ορισμένα από τα βακτήρια πτα οποία βρέθηκαν στα παπούτσια είναι:

Η Escherichia coli, που προκαλεί λοιμώξεις του εντέρου και του ουροποιητικού συστήματος, μηνιγγίτιδα και διάρροια, η Klebsiella pneumonia και το Serratia ficaria.

«Το 96% των παπουτσιών που… εξετάστηκαν, είχαν κωλοβακτηρίδια, έναν ιό που βρίσκεται στα κόπρανα» λέει ο μικροβιολόγος Charles Gerba, «και προέρχονται είτε από ακαθαρσίες ζώων ή από δημόσιες τουαλέτες!

Μάλιστα, ότι είναι τόσο ανθεκτικά που, ακόμη και αν έχετε να κάνετε μεγάλη απόσταση ως το σπίτι, η μόλυνσή είναι δεδομένη! »

Στο 27% των παπουτσιών εντοπίστηκαν 7 επιπλέον ιοί, οι οποίοι, σε περίπτωση που έρθουν σ” επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να του προκαλέσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και δικαιώνει για ακόμα μια φορά της μαμάδες μας…

Βγάλτε τα παπούτσια σας πρίν μπείτε στο σπίτι!

olagiatingunaika.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: