Ουγγαρία: Έκρηξη σε σπίτι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης- Δύο νεκροί
21 September 2023
Πρεμιέρα για τους «Ευρωπαίους» της Σούπερ Λίγκας
21 September 2023

«Αγγλία» στο… Μόναχο και «κανονιές» στο Λονδίνο

Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφεραν ένα μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Champions League, με νικήτρια 4-3 την πρωταθλήτρια Γερμανίας και μάλιστα πιο εύκολα απ΄ ότι δηλώνει το τελικό σκορ.

Το ανεπίτρεπτο σφάλμα του Ονάνα στο 28΄, που είδε την μπάλα να γλιστρά από τα χέρια του στο σουτ του Σανέ για το 1-0 αποσυντόνισε την ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ, που ως τότε πίεζε πολύ ψηλά και όχι μόνο δεν άφηνε τους Γερμανούς να κάνουν το παιχνίδι τους αλλά είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί νωρίς, αλλά ο Έρικσεν νικήθηκε από τον Ούλραϊχ.

Τέσσερα λεπτά μετά το πρώτο γκολ ο Γκνάμπρι διπλασίασε και το πλάνο του Ολλανδού τεχνικού των «Κόκκινων Διαβόλων» πήγε… περίπατο, με τους Βαυαρούς να αγωνίζονται χωρίς τον τιμωρημένο Τόμας Τούχελ στον πάγκο τους.

Η Μάντσεστερ Γ. μείωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χόιλουντ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Κέιν με πέναλτι ξανάφερε τη διαφορά στα 2 γκολ. Ο Κασεμίρο μείωσε σε 2-3 στο 88΄, αλλά και πάλι η άμυνα πρόδωσε τους Άγγλους αφού στο 90΄+2 ο Τελ έγραψε το 4-2, για να μειώσει στη λήξη με το δεύτερο τέρμα του ο Κασεμίρο.

Η Άρσεναλ έλειπε έξι χρόνια από το Champions League αλλά επανήλθε εμφατικά συντρίβοντας την Αϊντχόφεν με 4-0, ενώ η Σάλτσμπουργκ άλωσε το «Ντα Λουζ» νικώντας την Μπενφίκα με 2-0, παρότι οι Αυστριακοί ξεκίνησαν με χαμένο πέναλτι του Κονατέ μόλις στο 3ο λεπτό.

Σεβίλλη και Λανς έμειναν στο 1-1 στην Ανδαλουσία, ενώ η Ίντερ πήρε το βαθμό στο τέλος στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1), στην επιστροφή των Βάσκων στους ομίλους ύστερα από μια δεκαετία.

Η Ρεάλ αγκομάχησε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της ενθουσιώδους Ουνιόν Βερολίνου στη Μαδρίτη με γκολ του Μπέλιγχαμ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, έφυγε με νίκη 2-1 από το «Μουνισιπάλ» της Μπράγκα με νίκη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με αυτογκόλ του Νιακατέ στο 88΄.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη 2-2 (86΄ Μποέ, 88΄ Τέτε – 35΄ Ελιουνούσι, 58΄ Γκονσάλβες)
  • Μπάγερν – Μάντσεστερ Γ. 4-3 (28΄ Σανέ, 32΄ Γκνάμπρι, 54΄ πεν. Κέιν, 90΄+2 Τελ – 49΄ Χόιλουντ, 88΄, 90΄+5 Κασεμίρο)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Σεβίλη – Λανς 1-1 (9΄ Οκάμπος – 24΄ Φουλζινί)
  • Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 4-0 (8΄ Σάκα, 20΄ Τροσάρ, 38΄ Ζεσούς, 70΄ Όντεγκαρντ)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 1-0 (90΄+5  Μπέλιγχαμ)
  • Μπράγκα – Νάπολι 1-2 (84΄ Μπρούμα – 45΄+1 Ντι Λορέντσο, 88΄ αυτ. Νιακατέ)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

  • Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ 0-2 (15΄ πεν. Σίμιτς, 51΄ Γκλουκ)
  • Σοσιεδάδ – Ίντερ 1-1 (4΄ Μέντες – 87΄ Μαρτίνες)

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: