ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι και καταιγίδες σάρωσαν τέσσερις πολιτείες – Τουλάχιστον 19 νεκροί
27 May 2024
Τα 6 θαλάσσια hot spots, που απειλούν το παγκόσμιο εμπόριο με «ναυάγια»
27 May 2024

Αγώνας τριάθλου τον Ιούλιο στη Λίμνη Πλαστήρα

«Με τη βούλα» του δημοτικού συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, θα πραγματοποιηθεί ο προαναγγελθείς αγώνας τριάθλου με την επωνυμία «The Lake Plastira», καθώς η διοργάνωσή του οριστικοποιήθηκε στην συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Μαΐου.

Το αθλητικό γεγονός που συνδιοργανώνουν ο Δήμος η Περιφέρεια και η εταιρεία που διαχειρίζεται το δρώμενο, θα γίνει στις 7 Ιουλίου.

Όπως ανέφερε η εισηγήτρια  κ. Ποδηματά «πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2022 με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων αλλά και επισκεπτών.

Η διοργάνωση περιλαμβάνεται στο επίσημο ημερολόγιο αγώνων της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και  φιλοδοξεί να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντες που θα έχουν την τύχη να διαγωνιστούν στον ειδυλλιακό χώρο της Λίμνης Πλαστήρα με το ιδιαίτερο και μοναδικό της φυσικό κάλλος.

Η διαδρομή θα ξεκινάει από το γήπεδο της Πεζούλας, έως την διασταύρωση στα Καλύβια Πεζούλας και στη συνέχεια αριστερά έως το τέλος της παράκαμψης Νεοχωρίου (νέος δρόμος)».

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: