Ισραήλ: Για δεύτερη νύχτα συγκρούσεις στο τέμενος Αλ Άκσα
6 April 2023
Β. Κορέα: Οι ΗΠΑ ωθούν την περιοχή στο «χείλος πυρηνικού πολέμου»
6 April 2023

Αδιανόητος τραυματισμός του Κλάασεν στο ολλανδικό ντέρμπι

Ο Ντέιβι Κλάασεν του Άγιαξ τραυματίστηκε στο κεφάλι από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην εξέλιξη του αγώνα πριν η ομάδα του νικήσει τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και κλείσει θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Ένας άνδρας συνελήφθη στις εξέδρες καθώς ο Κλάασεν αιμορραγούσε από το τραύμα και αργότερα αντικαταστάθηκε. Ο αγώνας διακόπηκε για 28 λεπτά και ο Άγιαξ νίκησε με 2-1 μέσα στο «Ντε Κάιπ» και θα παίξει στον τελικό εναντίον της Αϊντχόφεν, στις 30 Απριλίου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια αναταραχή μεταξύ αντίπαλων παικτών κοντά στη σημαία του κόρνερ, με την ένταση να μεταφέρεται στην εξέδρα και τον Κλάασεν να δέχεται ένα αντικείμενο στο κεφάλι, μάλλον έναν αναπτήρα.

Οι παίκτες του Άγιαξ έφυγαν από το γήπεδο και ακολούθησαν εκείνοι της Φέγενορντ, της οποίας ο βοηθός προπονητής Τζον ντε Γουλφ βγήκε αργότερα για να επικρίνει τους γηπεδούχους οπαδούς πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε το σύστημα αναγγελιών για να ζητήσει από τους οπαδούς της ομάδας του να «χρησιμοποιήσουν την κοινή λογική», ενώ ο 30χρονος Ολλανδός διεθνής χρειάστηκε να αντικατασταθεί λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα, καθώς ζαλιζόταν. Η αστυνομία δήλωσε ότι ένας 32χρονος συνελήφθη και το περιστατικό διερευνάται.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου, εβδομάδες αφότου η Φέγενορντ κέρδισε τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ σε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος για την πρώτη θέση, είχε ξεκινήσει με πέντε λεπτά καθυστέρηση λόγω του καπνού από τα πυροτεχνήματα που άναψαν οι οπαδοί της Φέγενορντ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: