Τα αιθέρια έλαια σώζουν! Συνταγή για ένα ενισχυμένο αντισηπτικό ζελέ χεριών !
24 March 2020
Υπ. Μεταφορών: Τι αλλάζει σε λεωφορεία, τρένα, ΚΤΕΛ – Αναλυτικές οδηγίες
24 March 2020

Αθ. Ακρίβος: Είμαστε δίπλα σε αυτούς που φυλάνε το λαό μας από την πανδημία και τα σύνορά μας από την Τουρκική προκλητικότητα

Το μήνυμα του Περιφερειακού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια” για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο φετινός διπλός εορτασμός, της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκει την Ελλάδα μας σε μία πολύ κρίσιμη ιστορική συγκυρία.
Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε έναν ορατό εχθρό σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό.
Αυτή τη δύσκολη στιγμή μας δίνουν κουράγιο και μας εμπνέουν οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που κάτω από τις αντίξοες συνθήκες εκείνης της εποχής έδωσαν το δικό τους υπέρ πάντων αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας από τον Τουρκικό ζυγό.
Σήμερα, μέσα από αυτήν την πρωτόγνωρη δοκιμασία τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα, και τιμούμε την Παναγία μας προσβλέποντας στην βοήθεια της.

Η αποτελεσματικότητα της σημερινής μάχης θα εξαρτηθεί από το γενικό αίσθημα ευθύνης, που με βάση τις οδηγίες της Πολιτείας και των ειδικών, θα περιορίσει την εξάπλωση της νόσου που μας απειλεί. Η αυτοσυγκράτηση, ο αυτοπεριορισμός και η απόσταση είναι τα όπλα αυτής της αθέατης, αλλά και έντονα παρούσας μάχης, που όλοι καλούμαστε να δώσουμε.
Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δίνει για ακόμη μια φορά αγώνα για μια αλλιώτικη απελευθέρωση.
Σας καλώ τον καθένα μόνο του, αλλά όλοι ΜΑΖΙ, να στείλουμε μήνυμα ενότητας και στήριξης σε αυτούς που φυλάνε το λαό μας από την πανδημία και τα σύνορά μας από τη συνεχιζόμενη Τουρκική προκλητικότητα.
Στο πλαίσιο της ατομικής και συλλογικής ευθύνης που πρέπει να δείξουμε, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μεριμνά για αυτό, αλλά και ο καθένας εξ’ ημών πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση.
Μαζί θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.
Χρόνια πολλά και ΥΓΕΙΑ σε όλες και όλους

Αθανάσιος Ακρίβος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής της παράταξης “Περιφέρεια – Πράσινη Θεσσαλία”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: