Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου
29 May 2024
Δεκαπενθήμερη παράταση για την «Εσωτερική οδοποιία Τ.Δ. του Δ. Παμίσου»
29 May 2024

Αλ. Τσίπρας: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Chicago Council on Global Affairs – Τι βρέθηκε στην ατζέντα

Η έξοδος της χώρας από την κρίση, οι δυνατότητες αλλά και οι κίνδυνοι για την ελληνική οικονομία, καθώς και οι γεωπολιτικές εξελίξεις και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με πολυμελή αντιπροσωπεία του Chicago Council on Global Affairs, στην οποία συμμετείχε ο εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC), Έντυ Ζεμενίδης.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα μέλη του Συμβουλίου αναφέρθηκαν στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Σικάγο τον Οκτώβριο 2017, στην ομιλία του στο Chicago Council, καθώς και στην επένδυση της Cinespace Studios στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επίσκεψης και του νόμου για κινηματογραφικές παραγωγές που θεσπίστηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ατζέντα το μέλλον των ελληνοαμερικανικών σχέσεων

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές, στην ατζέντα βρέθηκαν οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και το μέλλον των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

Ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Όσλο για να συμμετάσχει στην Πολιτική Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: