Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ την Παρασκευή για έλεγχο των καλλιεργειών στον Δήμο Τεμπών
18 February 2021
Οι άντρες ερωτεύονται γυναίκες, όχι γυναικούλες..
18 February 2021

Αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπο, ευεργετικές ιδιότητες !

Η ευεργετική χρήση του αμυγδαλέλαιου στο πρόσωπο:

Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί ένα πολύ ευεργετικό έλαιο τόσο για την επιδερμίδα του προσώπου, όσο και για τις βλεφαρίδες, τα φρύδια και τα χείλη. Δείτε παρακάτω τη χρήση του για λαμπερό, καθαρό και όμορφο δέρμα.

Αμυγδαλέλαιο (3)

1. Εφαρμόζοντας αμυγδαλέλαιο κάθε βράδυ στην περιοχή κάτω από τα μάτια και αφήνοντας το να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μπορείτε να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους. Παράλληλα μάλιστα, καταπολεμάτε και τις ρυτίδες, αφού είναι γνωστό πως έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.

2. Δημιουργήστε ένα φυσικό ντεμακιγιάζ, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος αναμειγνύοντας νερό ή ροδόνερο με αμυγδαλέλαιο σε ίσες αναλογίες. Το μείγμα αυτό ανοίγει τους πόρους και αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ, ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα. Παράλληλα, αποτρέπει την εμφάνιση ακμής. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε το αμυγδαλέλαιο και μόνο του για να ξεβαφτείτε.

3. Το αμυγδαλέλαιο έχει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης. Ανανεώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας, συσφίγγει τους πόρους και μειώνει τα σημάδια, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται νεότερο και πιο λαμπερό. Μάλιστα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνες Α, Β και Ε διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας. Απλώστε λοιπόν μια μικρή ποσότητα αμυγδαλέλαιου σε όλο το πρόσωπο και αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Έπειτα, ξεπλύνετε το πολύ καλά με χλιαρό προς κρύο νερό και βάλτε την ενυδατική κρέμα σας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: