Νταλίκα «δίπλωσε» κοντά στην έξοδο Λαγυνών
7 January 2024
Α. Μπλίνκεν: Η σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς μπορεί να γίνει «μεταστατική»
8 January 2024

Ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τη δεύτερη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα και πρώτη μετά την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επιβλήθηκε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Με τους τρεις βαθμούς οι Ηπειρώτες έφτασαν την Κηφισιά στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν έκτοι, αλλά με τον Ατρόμητο να τους έχει πλησιάσει πια στον ένα βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι αντιπαρήλθαν το δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΣ και αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους μπαίνοντας μπροστά στο σκορ στο 10ο λεπτό, όταν από πάσα του Καστάνιο ο Μιριτέλο ξέφυγε από τον Παντελάκη και νίκησε τον Κλέιμαν για το 0-1, με το όγδοο εφετινό γκολ του.

Η κεφαλιά του Παντελάκη στο 22΄ κατέληξε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, για να καρποφορήσει τελικά η πίεση των γηπεδούχων στο 32΄. Στη φάση που προηγήθηκε ο Παδόπουλος απέκρουσε αρχικά το σουτ του  Κόντε και στην επαναφορά, από πλάγια θέση, ο Παμλίδης ισοφάρισε.

Και πριν τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΣ, στο 36΄ από φάουλ του Σόρια ο Μπατίστ με κεφαλιά υπέγραψε μια εντυπωσιακή ανατροπή για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες γύρισαν πίσω για να προστατέψουν το κεκτημένο τους και τα κατάφεραν, με τη βοήθεια και της δυνατής βροχής αλλά και της τύχης, καθώς στο 90΄+1 η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε δίπλα από το δεξί «Γ» του Κλέιμαν.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: