Ο Δήμος Αλοννήσου ξεκινά την ανακύκλωση αποτσίγαρων!
28 May 2021
Αιχμές Αγοραστού για την καθυστέρηση των εργασιών
28 May 2021

Ανακατασκευάστηκαν 23 παιδικές χάρες στην πόλη

Σε ανακατασκευή 23 παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων.
Οι εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και την περίοδο των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία και πλέον μετά την άρση τους, αποτελούν διέξοδο για τα παιδιά των οικογενειών της πόλης.
Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής ανήλθε στα 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ από το πρόγραμμα «Φιλοδημος ΙΙ» υπήρξε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό διατέθηκε από τον προυπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων.
Ενδεικτικά, σημειώνεται πως στο πλαίσιο του έργου ανακατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν νέα όργανα σε παιδικές χαρές στην Φιλιππούπολη (οδό Παπαζαχαρίου), στην Νεάπολη (οδός Δημοκρατίας), στα Ηπειρώτικα (Ζωσιμάδων και Κολέσκα), στην συνοικία Ιπποκράτη (Ηρακλειανού και Καλλιμάχου), στην οδό Λογιοτάτατου, στην συμβολή της οδού Καραθάνου με την Ζαρμάνη, στην πλατεία της Γιάννουλης κ.α.
Συνολικά την τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Δήμος Λαρισαίων υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακατασκευής των παιδικών χαρών, με την τοποθέτηση νέων ασφαλών και σύγχρονων οργάνων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: