Χρήση νέων μορφών συλλογής κι αξιοποίησης οικιακών ζυμώσιμων απορριμμάτων
30 October 2019
Με 16 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Καρδίτσας
30 October 2019

Ανοιχτή η αγορά του Βόλου την Κυριακή

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη περιλαμβάνει στις 8 αργίες που η αγορά είναι ανοιχτή.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας προτείνει στα μέλη του να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Στο μεταξύ, οι φθινοπωρινές εκπτώσεις στα καταστήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν δέκα μέρες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας εφιστά την προσοχή στα μέλη του να αναγράφουν στα προϊόντα τους την παλιά και τη νέα τιμή σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο της υπουργικής απόφασης 56885/10-11-2014.
Πρέπει να τονιστεί ότι, σε ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν, πολλοί επιχειρηματίες, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον σχετικό φόρτο εργασίας, δεν αναγράφουν στα υπό έκπτωση προϊόντα διπλές τιμές αλλά καταφεύγουν στην χρήση γενικευμένου ποσοστού μείωσης. Η πρακτική αυτή όσο και αν γίνεται καλοπροαίρετα, παραβιάζει το νόμο και επισύρει αυστηρές κυρώσεις, προειδοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος.
Χειμερινό ωράριο
Στο μεταξύ σε εφαρμογή μπαίνει από την Παρασκευή το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.
Σύμφωνα με αυτό τα καταστήματα θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: