Το αγόρι στο αμαξίδιο: Μία ιστορία θρήνου, αλλά και ελπίδας πίσω από ένα συγκινητικό άγαλμα
24 September 2021
Σπύρος Χατζής: Ο Λαρισαίος «μπατούρι» στη Νιγηρία και συνεργάτης του πιο πλούσιου ανθρώπου της Αφρικής Aliko Dangote (πλούσιο φωτορεπορτάζ)
25 September 2021

Αντιγηραντική μάσκα με έλαια

Είναι η απόλυτα φυσική συνταγή που συνιστά τη λύση τόσο ως προς την καταπολέμηση των ήδη υπαρχόντων ρυτίδων όσο και ως προς την πρόληψη κατά την εμφάνισή τους. Παράλληλα, είναι εξαιρετική και για την ενυδάτωση και βελτίωση της ξηρής επιδερμίδας του γυναικείου προσώπου.

Υλικά 🥀


2 κουταλιές της σούπας από λάδι βερίκοκου
4 κουταλάκια του γλυκού από χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο
1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο.

Παρασκευή 🥀


Σε μπεν μαρί, θερμαίνεις ελαφρώς τα έλαιά σου (έλαιο βερίκοκου, έλαιο ελιάς, σησαμέλαιο και αμυγδαλέλαιο) κι έπειτα προσθέτεις το χυμό από λεμόνι (είτε στύβεις λίγο λεμόνι είτε χρησιμοποιείς τον έτοιμο χυμό λεμονιού). Αποσύρεις από τη φωτιά κι ανακατεύεις έως ότου το μείγμα κρυώσει.

Χρήση 🥀

Εφαρμόζεις το μείγμα αυτό με τα λαδάκια στο πρόσωπο και στο λαιμό σου, σε μπόλικη ποσότητα, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις (μικρά χτυπηματάκια). Φροντίζεις προηγουμένως να έχεις πλύνει το πρόσωπό σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκόνες στην επιδερμίδας σου. Αφήνεις την εν λόγω μάσκα για 1 με 2 ώρες στο πρόσωπό σου μέχρι να απορροφηθεί καλά. Μπορείς να επαναλαμβάνεις ακόμη και καθημερινά.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: