O χειρότερος μήνας για κάθε ζώδιο για το 2020
23 December 2019
Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο
23 December 2019

Αν δεν είναι κοντά σου τότε δεν σου χρειάζεται …


Αν δεν είναι εκεί για εσένα, όταν νιώθει την καταστροφή σου, τότε δεν σου χρειάζεται. Αν δεν νιώθει στο βύθισμά σου, τότε δεν χρειάζεται να είναι εκεί. Δεν σου πρέπουν εκείνοι που δεν σε νιώθουν. Δεν σου αξίζει τίποτε λιγότερο από το πολύ!

Αν δεν έρχεται να σου κάνει την πιο σφιχτή αγκαλιά, να μπει μέσα σου, να τα πάρει όλα την ώρα εκείνη την τελευταία που πέφτεις, τότε δεν χρειάζεται να είναι καθόλου. Εκείνο που θέλεις, το θέλεις απόλυτα και ολοκληρωτικά. Αν δεν μπαίνει μέσα σου ακόμα και από το πιο μακρινό μέρος της γης τότε δεν σου χρειάζεται καθόλου.

Άνοιξε τα μάτια σου και μην παραμένεις σε καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν, μόνο και μόνο επειδή έχεις κολλήσει με την σκέψη και τις παλιές σου προσδοκίες. Τα πράγματα, δυστυχώς, αλλάζουν είτε το θέλουμε είτε όχι. Εκεί μέσα σου πάντα παραμένει ότι αξίζει και ότι σου χρειάζεται. Τα υπόλοιπα είναι απλά σκουπίδια που σου τρώνε το μυαλό και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις, όπως τα σκουλήκια που τρώνε τη γη.

Αν ήθελε θα ήταν εδώ, αν ήθελε θα ονειρευόταν μαζί σου, αν ήθελε θα καιγόταν μαζί σου! Δυο σώματα σε μια ψυχή, δύο σώματα σε ένα μυαλό. Από εκείνα τα μυαλά που δεν προλαβαίνουν να σκεφτούν και έχουν ήδη κάνει πράξη τα θέλω σου.

Δεν γίνονται όλα αγάπη μου όπως τα έχεις φανταστεί. Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Σταμάτα λοιπόν να έχεις προσδοκίες για εκείνους που δεν σου αξίζουν. Για εκείνους που έφαγες τον πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό σου και τους τον χάρισες. Τα πράγματα καλώς ή κακώς δείχνουν όσο περνάει ο καιρός και όσο δυσκολεύει η ζωή μας και οι γύρω μας.

Αν ήθελε θα ήταν εκεί. Δίπλα σου, να μπαίνει μέσα στην σκέψη σου και στα όλα σου πριν από εσένα για εσένα. Αυτό σημαίνει πραγματική αγάπη! Μην καταστρέφεσαι σε τελειωμένες αγάπες. Μην έχεις προσδοκίες από μισούς από έρωτα ανθρώπους. Αν δεν νιώθει τότε, δεν θα το κάνει ποτέ.
Δεν θα αλλάξει, θα παραμείνει έτσι και εσένα δεν σου αξίζει αυτό.

Εσύ έμαθες να αγαπάς με όλο σου το είναι και να δίνεις ακόμα και εκείνα που δεν έχεις για να δώσεις. Αγάπη σημαίνει χάνομαι! Αν δεν είναι κοντά σου, δεν σου χρειάζεται… Αν δεν σπάει μαζί σου τότε δεν είναι αγάπη!

Γράφει η Στέλλα Γρηγοροπούλου

loveletters

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: