Στη φυλακή ο ψευτογιατρός: Πιθανόν να ευθύνεται και για τέταρτο θάνατο
23 June 2020
Κορωνοϊός: Στο μικροσκόπιο η «ταυτότητα» των κρουσμάτων σε Ξάνθη, Ροδόπη και Θεσπρωτία
23 June 2020

Απαγωγή Μαρκέλλας: Οικονομική αποζημίωση πρότεινε η 33χρονη – Σήμερα η απολογία της

Η 33χρονη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις 44 ώρες που κράτησε το 10χρονο κορίτσι

Εξωδικαστικό συμβιβασμό πρότεινε η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο  συνήγορος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε την πρόταση της κατηγορούμενης, λέγοντας πως «μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής».

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε μιλώντας στο Star.

Σήμερα απολογείται η 33χρονη

Σήμερα Τρίτη έπειτα και από 24ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια, η 33χρονη γυναίκα που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα θα οδηγηθεί ενώπιον της προκειμένου να απολογηθεί.

Χθες δεν απολογήθηκε, καθώς η ίδια επικαλέστηκε σωματική και ψυχική αδυναμία, ενώ μάλιστα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Στον πολύ σύντομο διάλογο που είχε χθες με την ανακρίτρια είπε πως δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά και πως σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της.

Από τις κατηγορίες που τις καταλογίζονται δέχεται μόνο αυτή για προμήθεια ναρκωτικών. Στο προανακριτικό στάδιο βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της γι’ αυτό και είπε όσα είπε.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει στον δικηγόρο της, στο πρόσωπο του 10χρονου κοριτσιού έβλεπε την κόρη της.

Πηγή : in.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: