Σαλαμίνα: Κτήριο επτά δωματίων έφερε στο φως η υποβρύχια έρευνα
26 October 2023
Το Ισραήλ, οι «Χριστιανοί- Σιωνιστές» και η προφητεία για την Αποκάλυψη – Οι πολιτικές προεκτάσεις
27 October 2023

Απειλές Ιράν σε ΗΠΑ: «Εάν δεν σταματήσει η γενοκτονία, δεν θα γλυτώσετε από την φωτιά»

Απειλές κατά των ΗΠΑ εκτόξευσε το Ιράν, στον ΟΗΕ, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε ότι εάν τα αντίποινα του Ισραήλ κατά των μαχητών της Χαμάς στη Γάζα δεν σταματήσουν, τότε οι ΗΠΑ «δεν θα γλιτώσουν το πυρ» , όπως μεταδίδει το Reuters.

«Το λέω με ειλικρίνεια στους Αμερικανούς πολιτικούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη, ότι δεν επικροτούμε την επέκταση του πολέμου στην περιοχή. Αλλά αν συνεχιστεί η γενοκτονία στη Γάζα, δεν θα γλιτώσουν από αυτή τη φωτιά», δήλωσε συγκεκριμένα ο  Αμιραμπντολαχιάν  σε έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των 193 μελών του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με το Ιράν εξάλλου, η Χαμάς διεμήνυσε ότι είναι έτοιμη να απελευθερώσει ομήρους, υπό τον όρο να πιεστεί το Ισραήλ για την απελευθέρωση 6.000 Παλαιστινίων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν είναι έτοιμη να διαδραματίσει τον ρόλο της στην ανθρωπιστική προσπάθεια, μαζί με το Κατάρ και την Τουρκία. Φυσικά, η απελευθέρωση των 6.000 Παλαιστίνιων κρατουμένων είναι αναγκαιότητα και ευθύνη της παγκόσμιας κοινότητας», υπογράμμισε ο Ιρανός υπουργός.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: