Ουαλία: Τρία έργα του Banksy κατασχέθηκαν από την αστυνομία
10 March 2023
Εσείς τρώτε ξινολάχανο;
10 March 2023

Αποδοχή δωρεάς μελετών για το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου που ήδη κατασκευάζεται

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου προχώρησε σε αποδοχή δωρεάς μελετών, από εταιρείες που συνεργάζονται με τον Δήμο,  και αφορούν στο ανεγειρόμενο Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

Όπως αναφέρθηκε στην εισήγηση του θέματος οι μελέτες είχαν ήδη εκπονηθεί για την έκδοση της Οικοδομικής άδειας και οι οικονομικοί φορείς που δήλωσαν πρόθεση να τις κάνουν δωρεά είναι:

– Η «G.T.B. ΑΝΟΔΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τις αρχιτεκτονικές μελέτες

– Η «DENCO Στατικές μελέτες ΙΚΕ» τις στατικές μελέτες,

-Η «TEAM M-H ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες 

-Η «ΑΤΕΝΕΙΑ ΙΚΕ» τις γεωτεχνικές μελέτες

Η απόφαση αποδοχής πάρθηκε ομόφωνα με την κ. Ντούρβα να επισημαίνει όμως πως “σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου Κ.Υ. Μουζακίου εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2022 άρα χωρίς τις μελέτες τις οποίες ερχόμαστε ως αρμόδιο όργανο του Δήμου να αποδεχτούμε 4 μήνες μετά για να μπουν στο φάκελο της σχετικής οικοδομικής άδειας, όταν το κτίριο του νέου Κ.Υ. Μουζακίου βρίσκεται κατασκευαστικά στην πλάκα οροφής και έχει γίνει η θεμελίωση”.

Διαπιστώνουμε, ότι ένα τόσο μεγάλο και σπουδαίο έργο για την περιοχή μας έχει εκτελεστεί εμπειροτεχνικά χωρίς τις εγγυήσεις που προσφέρουν οι μελέτες επιστημονικών φορέων με κίνδυνο τη στατικότητα και τη λειτουργικότητα του κτιρίου” κατέληξε στην τοποθέτησή της η κ. Ντούρβα.

Επ’ αυτού ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης διευκρίνισε ότι, όπως αναφέρθηκε και εισηγητικά, οι τέσσερις αναφερόμενες εταιρείες έχουν δηλώσει τη δωρεά των σχετικών μελετών που έχουν ήδη εκπονηθεί από αυτές για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου Κ.Υ. Μουζακίου.

Π.Κ.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AE%CE%B4%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: