Στη Σκοπιά Φαρσάλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
12 June 2023
ΟΗΕ: Ανησυχεί ότι η Ρωσία θα εγκαταλείψει την συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας
12 June 2023

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στο Καταφύγι (+Φωτο)

Ένα σκίσιμο σε έναν από τους αγωγούς ύδρευσης εντός της Κοινότητας Καταφυγίου που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή νερού στο έδαφος, -χωρίς πάντως να δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή υδροδότηση της Κοινότητας-

«πονοκεφάλιζε» για ένα περίπου μήνα τους αιρετούς και τους κατοίκους του χωριού που έβλεπαν σε κεντρικό σημείο μικρές ποσότητες νερού να βγαίνουν στην επιφάνεια, χωρίς όμως να μπορούν να εντοπίσουν και την «πηγή» του προβλήματος.

.Μάλιστα και το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ που επισκέφθηκε το Καταφύγι έπειτα από ενημέρωση του Προέδρου κ. Β. Ακρίβου για πιθανή βλάβη δεν κατάφερε ακόμα και με τη χρήση σχετικού μηχανήματος να εντοπίσει το ακριβές σημείο και έφυγε άπραγο.

Ωστόσο μέρα με τη μέρα το επιφανειακό «ίχνος» της ζημιάς γινόταν όλο και πιο εμφανές με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να οργανωθεί η επιχείρηση εντοπισμού και αποκατάστασή της.

Τελικά με τη χρήση σκαπτικού μηχανήματος η «πληγή» του αγωγού που διέρχεται σε βάθος 1,2 μέτρων κάτω από την επιφανειακή πλακόστρωση εντοπίστηκε και επισκευάστηκε επί τόπου χωρίς να χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση του αγωγού.

Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καταφυγίου κ. Β. Ακρίβο μας ανέφερε ότι νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η παρέμβαση επιδιόρθωσης του φθαρμένου αγωγού για την οποία έγινε μια ολιγόλεπτη διακοπή της παροχέτευσης χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην υδροδότηση της Κοινότητας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη ΔΕΥΑΚ και τον εργολάβο.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CF%8C-%CF%8D%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: