Ιράν: Νέα περιστατικά δηλητηριάσεων μαθητριών
8 April 2023
Έκρυθμη η κατάσταση στη Μ. Ανατολή: Νεκρός Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη
9 April 2023

Από το κακό στο χειρότερο η Τσέλσι

Στο ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον πάγκο των «μπλε», ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τη Γουλβς στο «Μολινό», μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η Νιούκαστλ αντιπαρήλθε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πέρασε με ανατροπή (2-1) από την έδρα της Μπρέντφορντ και παραμένει στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που νωρίτερα νίκησε 2-0 την Εβερτον.

Οι «ανθρακωρύχοι» ήταν μάλλον… τυχεροί που έχαναν μόνο 1-0 στο ημίχρονο, με τον Ιβάν Τόνεϊ να έχει 1/2 πέναλτι (το πρώτο το απέκρουσε ο Πόουπ) κι ένα γκολ που ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.

Στο… κατόπι της τετράδας παραμένει η Τότεναμ, που νίκησε δύσκολα στο Λονδίνο την Μπράιτον με 2-1, χάρη σε γκολ του Χάρι Κέιν στο 79΄. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σον Χέουνγκ-μιν, με το 100ο τέρμα του στην Premier League, όμως οι «γλάροι» ισοφάρισαν με τον Ντανκ και είδαν κι ένα γκολ του Γουέλμπεκ να ακυρώνεται από το VAR καθώς η μπάλα μετά το σουτ βρήκε στο χέρι του ΜακΑλιστερ.

Στο 60ο λεπτό υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, με συνέπεια να αποβληθούν οι δύο Κριστιά Στελίνι και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Επτά χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Λέστερ πλησιάζει όλο και περισσότερο στον υποβιβασμό από τη μεγάλη κατηγορία. Η απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, οι «αλεπούδες» γνώρισαν δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Μπόρνμουθ (1-0) και… βυθίζονται.

Την ανοδική πορεία συνέχισε η Άστον Βίλα, η οποία νίκησε 2-0 τη Νότιγχαμ και ανέβηκε έκτη, ενώ η Φόρεστ υποχώρησε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον 2-0 (36΄ ΜακΤόμινεϊ, 71΄ Μαρσιάλ)
  • Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0 (48΄ Τραορέ, 90+5΄ Γουότκινς)
  • Μπρέντφορντ-Νιούκαστλ 1-2 (45΄+ Τόνεϊ – 53΄ Ζοέλιντον, 61΄ Ισακ)
  • Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 0-1 (23΄αυτ. Ριντ)
  • Λέστερ-Μπόρνμουθ 0-1 (40΄ Μπίλινγκ)
  • Τότεναμ-Μπράιτον 2-1 (10΄ Σον, 79΄ Κέιν – 34΄ Ντανκ)
  • Γουλβς-Τσέλσι 1-0 (31΄ Νούνιες)

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: