Κομοτηνή: Τραυματισμός πυροσβέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς
8 October 2024
Γερμανία: Στα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ η Πύλη του Βρανδεμβούργου
8 October 2024

Αριστοτέλης Αντωνίου: Με τη «Λευκή Νύχτα» γιόρτασε όλη η πόλη

Την απόλυτη ικανοποίησή του, εξέφρασε μιλώντας στο KarditsaLive.Net, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Τέλης Αντωνίου, σε ότι αφορά την «Λευκή Νύχτα» της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου.

Ικανοποίηση που έχει να κάνει τόσο με το οργανωτικό κομμάτι όσο και για την απόδοση που είχε για την αγορά και τους καταναλωτές η όλη διοργάνωση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όλη η αγορά ήταν μία μεγάλη γιορτή και το βράδυ της Παρασκευής από βράδυ καναπέ και delivery, μετατράπηκε σε βράδυ διασκέδασης μετά συμφερουσών αγορών.

Ο κόσμος, συνέχισε, βγήκε έξω, το χάρηκε, γιόρτασε, μπήκε στα καταστήματα και από το υστέρημά του αγόρασε τιμώντας έτσι και την όλη προσπάθεια του εμπορικού κόσμου.

Όσο για τα καταστήματα, υπογράμμισε, όσοι εκ των συναδέλφων μπήκαν στο πνεύμα της ημέρας (και ήταν οι περισσότεροι) και προχώρησαν σε προσφορές, δούλεψαν και δούλεψαν καλά. Η γενική αποτίμηση, πρόσθεσε, ήταν πως έγινε μία πολλή καλή διοργάνωση, από την οποία όλοι βγήκαν κερδισμένοι.

Για το επόμενο διάστημα και ενόψει της εορταστικής περιόδου, ο κ. Αντωνίου σημείωσε πως υπάρχουν πλάνα για εκδηλώσεις τόνωσης της αγοράς σε συνεργασία με Περιφέρεια, Δήμο και Επιμελητήριο. Προς το παρόν δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις και δεν έχουμε καταλήξει στο τι ακριβώς θα γίνει, αλλά υπάρχει σχεδιασμός και θα συναποφασίσουμε ότι καλύτερο για εμπόρους και καταναλωτές και φυσικά για την πόλη.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%C2%AB%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: