Θρυλική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League
10 May 2024
Eurovision 2024: Η Ελλάδα, με την Μαρίνα Σάττι, κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό
10 May 2024

Αρ. Αντωνίου: Αυξημένη εμπορική κίνηση αλλά κατώτερη των προσδοκιών το φετινό Πάσχα

Μία καλή περίοδος, αλλά όχι στο βαθμό που αναμενόταν, ήταν η Πασχαλινή, για τα εμπορικά καταστήματα της Καρδίτσας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλη Αντωνίου, που μίλησε στο KarditsaLive.Net.

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά η κίνηση ήταν πολλή έντονη από την Μ. Τετάρτη μέχρι και το Μ. Σάββατο. Περιορίστηκε, δηλαδή, σε μικρό αριθμό ημερών, καθώς τις υπόλοιπες η αγορά στην ουσία δεν κινήθηκε. Την Κυριακή των Βαΐων η αγορά ήταν άδεια, ενώ τις δύο πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας η όποια κινητικότητα είχε διερευνητικό χαρακτήρα.

Μάλιστα, συνεχίζει ο κ. Αντωνίου, παρότι ήρθε μεγάλος αριθμός επισκεπτών, η ζήτηση περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα των εορτών ήτοι δώρα για τα βαφτιστήρια και αγορές για το Πασχαλινό τραπέζι, με ένα μεγάλο κομμάτι του εμπορικού κόσμου να μην έχει τις εισπράξεις που περίμενε.

Από δω και πέρα τα καταστήματα επικεντρώνονται στο διάστημα των ευρωεκλογών, όταν και θα έρθουν αρκετοί ετεροδημότες, αλλά και στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ευελπιστώντας σε αύξηση της κατανάλωσης και του τζίρου, τονίζει ο κ. Αντωνίου, ενώ, τον Ιούλιο, μπαίνουμε σε ρυθμούς θερινών εκπτώσεων.

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου υπενθύμισε ότι στο τέλος των εκπτώσεων θα διοργανωθεί η «Λευκή Νύχτα» για την οποία ήδη γίνονται ενέργειες οργανωτικού χαρακτήρα, για να διασφαλιστεί η επιτυχία της.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B1%CF%81-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: