Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη σε δύο άτομα για 324 κιλά κοκαϊνης
6 June 2022
Σημαντική Δωρεά Βιβλίων για το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού και το Δήμο Αργιθέας
7 June 2022

Ασπρόπυργος: «Δύσκολη» φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά σε επαγγελματικό χώρο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Αυτή την ώρα επιχειρούν, 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει μεγάλη ένταση καθώς καίγονται πλαστικά, γεγονός που τους ανησυχεί, ενώ οι καιρικές συνθήκες καθώς και τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν, δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων.

Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή, καθιστώντας τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς μεγαλύτερο, λόγω των εύφλεκτων υλικών καθώς κι ότι η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε βιομηχανική περιοχή.

Επίσης στάλθηκε στους κατοίκους του Ασπροπύργου αλλά και άλλων περιοχών της Αττικλης, μήνυμα μέσω του 112. που καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών.  
 
Συγκεκριμένα το προειδοποιητικό μήνυμα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει: «Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών. Οδηγίες προστασίας:

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1870352/aspropurgos-duskoli-fotia-se-ergostasio-plastikon

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com