Μείον 261 θέσεις στο ισοζύγιο μισθωτής εργασίας τον Ιανουάριο στο ν. Καρδίτσας
25 February 2023
Οι τρεις «σύμβουλοι» του Πούτιν
25 February 2023

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, πέρασε και από τη Βαλένθια

Δεν σταματά πουθενά το ”τρένο” του Ολυμπιακού, καθώς πέρασε και από τη Βαλένθια, επικρατώντας με 92-85. Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη των ”ερυθρολεύκων” που παραμένουν στη πρώτη θέση της Euroleague, ὀντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι Ισπανοί έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο,  η ελληνική ομάδα έφτασε σε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στη διοργάνωση.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός βρισκόταν δέκα πόντους πίσω στο ημίχρονο(45-35) αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή με σπουδαίο μπάσκετ και να επιστρέψει στον Πειραιά με την νίκη στις αποσκευές του.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με απίθανη εμφάνιση, έχοντας 22 πόντους (4/4διπ., 4/6τριπ., 2/5βολ.), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και σπουδαίες αντιδράσεις στην άμυνα.

Σημαντική και η συνεισφορά του Κώστα Σλούκα με 10 πόντους (1/2διπ., 1/1τριπ., 5/5βολ.), 9 ασίστ και 3 ριμπάουντ ενώ σπουδαίοι ήταν και οι Γουόκαπ (13π., 6ασ.), ΜακΚίσικ (11π., 3κλ.), και Βεζένκοβ (20π., 7ρ.).

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: