ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο- Απουσιάζει η Έφη Αχτσιόγλου
15 November 2023
Θ. Παφίλης: Πρόταση «πλυντήριο» από το ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη
15 November 2023

«Αστικής καταγωγής» το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσει ο Δήμος Καρδίτσας

Μικρό θα είναι το ταξίδι που θα κάνει το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολιστεί στην Καρδίτσα, καθώς θα μεταφερθεί από εντός πόλης περιοχή στην κεντρική πλατεία και στο σημείο που παραδοσιακά τοποθετείται για τις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net,  το έλατο που θα κοπεί είναι μεγάλο, βρίσκεται έξω από αυλόγυρο μονοκατοικίας και έχει τεθεί εδώ και καιρό θέμα επικινδυνότητας από πιθανή πτώση. Παράλληλα δημιουργούνται προβλήματα με κατοικίες που γειτνιάζει και με καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ.

Έχει ήδη γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από γεωπόνους, επίσης κρίθηκε κατάλληλο για το σημαντικό ρόλο που θα κληθεί να παίξει την εορταστική περίοδο, ενώ διαπιστώθηκε και η δυνατότητα προσβασιμότητας γερανοφόρου οχήματος για την διαδικασία κοπής, φόρτωσης και μεταφοράς.

Το πότε θα συμβούν όλα αυτά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρισθεί, αλλά είναι πλέον θέμα ημερών, καθώς πρέπει όλα να είναι έτοιμα από κάθε άποψη στις αρχές του Δεκέμβρη.

Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων είναι ανήμερα του Πολιούχου της Καρδίτσας Αγίου Σεραφείμ, στις 4 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» αλλά είναι μία από τις πιο συνηθισμένες και βολεύει από την άποψη ότι η αγορά είναι ανοιχτή και μπορεί να βοηθηθεί από το πανηγυρικό κλίμα της ημέρας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ξεκινά άμεσα και ο στολισμός της πόλης, πιθανότατα  και εντός εβδομάδας, για να είναι τα πάντα  έτοιμα στην εναρκτήρια εκδήλωση.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%C2%AB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: