ΟΣΕ: Εκτροχιασμός βαγονιού στην Δράμα
26 June 2022
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ύδρα
27 June 2022

Αστυνομικοί έλεγχοι στη Μύκονο: Γεωργιανός σκληρός κακοποιός, και Χρυσαυγίτης στην ασφάλεια μαγαζιών

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις από τις αστυνομικές αρχές στη Μύκονο με νυχτερινά κέντρα του νησιού να προσελκύουν ως εργαζομένους «γνώριμους» των αρχών.

Οι έλεγχοι γίνονται από κλιμάκιο του τμήματος εκβιαστών που έφυγε από την Αθήνα σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ καθώς και της υποδιεύθυνσης αστυνομίας Μυκόνου.

Το βράδυ του Σαββάτου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, από τους νέους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν ελέγχθηκαν και 11 άτομα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν βαρύ ποινικό παρελθόν. Συγκεκριμένα έχουν απασχολήσει για υποθέσεις με ναρκωτικά, εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, περί όπλων, παράνομη χρήση φάρου και σειρήνας, παράνομη οπλοκατοχή, απειλή, εξύβριση. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα, ένας από αυτούς το 2019 είχε δεχθεί πυροβολισμό στο πόδι.

Ένας Γεωργιανός, αρχηγικό μέλος της συμμορίας των αλλοδαπών ληστών που μπούκαραν στα σπίτια και «σιδέρωναν» τα θύματά τους και Χρυσαυγίτης, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν πάνω στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Συνολικά οι έλεγχοι έγιναν σε 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1876944/astunomikoi-elegxoi-sti-mukono-georgianos-skliros-kakopoios-kai-xrusaugitis-stin-asfaleia-magazion

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: