Λάρισα: Πλαστική σακούλα σε φραντζόλα ψωμί!
29 January 2022
Πάνος Νάτσης: Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός
29 January 2022

Αττική Οδός: Το “ευχαριστώ” του πατέρα της 11χρονης στον αστυνομικό – Την κουβάλησε στην πλάτη “λες και ήταν παιδί του”

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” λέει ο πατέρας της 11χρονης στον αστυνομικό της ΟΠΚΕ, που μετέφερε το κοριτσάκι στην πλάτη του για να το απομακρύνει με ασφάλεια από την αποκλεισμένη λόγω του χιονιά, Αττική Οδό. Τις συγκλονιστικές εικόνες είχε φέρει στο φως το enikos.gr. Ήταν εικόνες από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες, που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους, όλη τη νύχτα.

“Λες και ήταν παιδί του. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, είπε της μικρής ‘έλα ανέβα, να σε κάνω γαϊδουράκι’”, λέει συγκινημένος ο πατέρας του κοριτσιού στον Alpha. “Συγκινήθηκα γιατί λέω υπάρχουν και άνθρωποι… Το τύλιξαν με μία αλουμινοκουβέρτα, το πήραν στην πλάτη για να διασχίσουμε την Αττική Οδό μέχρι να φτάσουμε στο τζιπάκι”, τονίζει ο πατέρας της 11χρονης.

Ο 37χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ από την πλευρά του, σημείωσε πως “είχα την τύχη και την τιμή να μεταφέρω αυτό το μικρό παιδάκι στην πλάτη μου και να το οδηγήσω σε ασφαλές σημείο”. “Το πρώτο και μοναδικό μας μέλημα ήταν να προστατέψουμε το παιδάκι από τις καιρικές συνθήκες”, προσθέτει ο ίδιος.

Ο πατέρας εξηγεί ότι η κόρη έπρεπε να κάνει μία επέμβαση στα μάτια, την επόμενη ημέρα. Περιγράφοντας την περιπέτεια που έζησαν, λέει ότι το παιδί κάποια στιγμή άρχισε να πεινάει και ο ίδιος έψαχνε για φαγητό και νερό. Μετά, άρχισε να πονάει το κεφάλι της μικρής.

“Αυτά τα παιδιά με όλη τη δύναμη και το ψυχικό σθένος που είχαν, μπήκαν στη διαδικασία και με αυτές τις συνθήκες έσωσαν πολύ κόσμο”, λέει ο πατέρας του κοριτσιού.

Η συγκινητική ιστορία που δημοσίευσε το enikos.gr

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το enikos.gr, διακρίνεται ο άνδρας της ΟΠΚΕ να μεταφέρει μέσα στη νύχτα σε ασφαλές σημείο το κοριτσάκι, κουβαλώντας το στις πλάτες του. Το κορίτσι είχε εγκλωβιστεί μαζί με τον πατέρα του, στην Περιφερειακή Υμηττού. Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο πατέρας της είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ κινήθηκαν με τα πόδια για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και χωρίς δεύτερη σκέψη μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

enikos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: