Από κάποια που είχε καρκίνο: “Τι δεν πρέπει να πεις ποτέ σε κάποιον που έχει καρκίνο”
10 December 2021
Ελληνικά φαγητά που χάθηκαν με τα χρόνια, κι όμως είναι πεντανόστιμα
11 December 2021

Αυτή η δίαιτα 3 ημερών θα καθαρίσει το σώμα σας από τη ζάχαρη και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Αυτή η δίαιτα 3 ημερών θα καθαρίσει το σώμα σας από τη ζάχαρη και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Υπάρχουν δύο μεγάλοι ένοχοι στη διατροφή μας σήμερα που συμβάλλουν στην επιδημία καρδιακών παθήσεων, παχυσαρκίας και διαβήτη. Οι μεγάλοι ένοχοι είναι: 

Επεξεργασμένες ΤΡΟΦΕΣ.
Ζάχαρη. 
Λίπος. 

Μπορεί να φαίνεται περιττό να τοποθετήσετε ξεχωριστά τη ζάχαρη από τα επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε αυτή τη διάκριση τουλάχιστον για να επισημάνετε ειδικά πόσο βλαβερή μπορεί να είναι η ζάχαρη στο σώμα και την υγεία σας. 

Αυτή η αποτοξίνωση 3 ημερών θα βοηθήσει στην άμβλυνση των επιπτώσεων μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και, κατ ‘επέκταση, θα βοηθήσει στην υγεία σας συνολικά.

Θα χρειαστεί να αρχίσετε να κόβετε όλη τη ζάχαρη από τη διατροφή σας. 

Η ζάχαρη προκαλεί πολλά δεινά και προβλήματα για τους ανθρώπους.
Η ζάχαρη μπορεί να είναι υπεύθυνη για την υπερκινητικότητα και την επακόλουθη κόπωση, καταθλιπτική διάθεση , μολύνσεις, κρυολογήματα, πονοκεφάλους, αποπροσανατολισμό, αϋπνία και καρκίνο.

Τα σώματά μας μετατρέπουν τη ζάχαρη σε ενέργεια, αλλά υπάρχει μόνο μια ορισμένη ποσότητα ζάχαρης που χρειάζονται οι άνθρωποι καθημερινά και οι περισσότεροι από εμάς υπερβαίνουν κατά πολύ την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη.

Ό, τι στο σώμα σας δε μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια, μετατρέπεται σε λίπος. 

Γι ‘αυτό μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη θα προκαλέσει αύξηση βάρους . Ναι, αυτές οι καραμέλες που αγοράζετε που λένε “Fat Free” δεν είναι πραγματικά χωρίς λίπος όσο υπάρχει ζάχαρη. 

Αρχίστε λοιπόν την αποτοξίνωση.

Αφού καθαρίσετε τα ντουλάπια σας απ’ όλα τα προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αγοράστε βρώμη, καρύδια, κοτόπουλο, λαχανικά, γιαούρτι και ψάρι.
Για πρωινό επιλέξτε να έχετε ένα μπολ με βρώμη με γνήσιο ελληνικό γιαούρτι. Μια γρήγορη αναζήτηση θα σας δείξει πώς να φτιάξετε μερικές νόστιμες μπάρες βρώμης, ώστε να μπορείτε να γεμίσετε ενέργεια από το πρωί! 

Για τα μεσημεριανά σας γεύματα και το δείπνο κάνετε ένα μείγμα πρωτεϊνών και λαχανικών χωρίς υδατάνθρακες.

Δοκιμάστε και ακολουθήστε αυτό το σχέδιο
διατροφής  για τουλάχιστον 3 ημέρες και θα δείτε αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει απόλυτα  ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της
αποτοξίνωσης. Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, αλλά είναι φυσικό, γι ‘αυτό επιτρέπονται. 

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ωραίο smoothie εάν έχετε  πραγματική λαχτάρα κάτι γλυκό και πίνετε αρκετό νερό και τσάι βοτάνων . 

Περιορίστε τον εαυτό σας σε ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα.

botanologika.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: