Αγώνα να κρατηθεί στη ζωή δίνει 15χρονος στο Νοσοκομείο Καρδίτσας – Έκκληση για αίμα
16 August 2021
Σε σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ο 14χρονος από την Αγραπιδιά Δομοκού – Συγκινητική η προσφορά αίματος !
17 August 2021

Αφγανιστάν: Viral η δημοσιογράφος του CNN που άλλαξε αμφίεση για να προσαρμοστεί στην εποχή Ταλιμπάν

Viral έγινε η δημοσιογράφος του CNN Κλαρίσα Γουόρντ η οποία μέσα σε 24 ώρες υποχρεώθηκε να αλλάξει την αμφίεσή της μετά την επικράτηση των Ταλιμπάν

Την νέα κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν ειδικά για τις γυναίκες αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο η αλλαγή αμφίεσης από τη δημοσιογράφο του CNN, Κλαρίσα Γουόρντ, η οποία μέσα σε 24 ώρες υποχρεώθηκε να προσαρμοστεί στην εποχή των Ταλιμπάν.

Ενώ δηλαδή τις προηγούμενες ημέρες η Γουόρντ στις ζωντανές μεταδόσεις και τα ρεπορτάζ εμφανιζόταν με χρωματιστά ρούχα και ακάλυπτο το κεφάλι και τα χέρια της, την Δευτέρα παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα υπενθυμίζοντας όλα όσα θα αλλάξουν λόγω της επικράτησης των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Έτσι τις τελευταίες 24 ώρες η Αμερικανίδα δημοσιογράφος που μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν στην Καμπούλ εμφανίστηκε φορώντας μπούργκα, όπως, δηλαδή, συμβαίνει με τις υπόλοιπες γυναίκες σε περιοχές στις οποίες επικρατούν οι φανατικοί Μουσουλμάνοι που εφαρμόζουν τη σαρία.

Η αλλαγή της αμφίεσης της δημοσιογράφου του CNN έρχεται να συμπληρώσει τις καταγγελίες για βασανιστήρια σε βάρος των γυναικών από τους Ταλιμπάν καθώς υπάρχουν ήδη αναφορές για νεκρές γυναίκες κατά την προέλαση προς την Καμπούλ καθώς και καταγγελίες για απαγωγή κοριτσιών έως και 12 ετών για να γίνουν νύφες των φανατικών μαχητών.

Οι Ταλιμπάν, πάντως, διαψεύδουν τέτοιες συμπεριφορές από την πλευρά τους υποστηρίζοντας ότι αυτές οι ενέργειες αντιβαίνουν τους κανόνες του Ισλάμ με τις καταγγελίες πάντως να χρονολογούνται από την πρώτη περίοδο των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν τη δεκαετία του ’90.

newsbomb

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: