ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμενο 21% το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου το Ιούλιο
7 September 2023
Γνωστοποιήθηκε στην Ολομέλεια η επανένταξη των διαγραφέντων «Σπαρτιατών»
7 September 2023

Αχαρνές: Χειροπέδες στους δύο που αντάλλαξαν πυρά και τραυματίστηκαν

Φως στη συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών με ανταλλαγή πυρών τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο ιερού ναού στις Αχαρνές έριξε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων 36χρονος και 35χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του ιερού ναού, όταν ο 35χρονος προσέγγισε τον 36χρονο με σκοπό να επιλύσουν προσωπικές διαφορές τους.

Ακολούθως, ο 35χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο, έχοντας ξεχάσει στο τραπέζι τσαντάκι το οποίο περιείχε περίστροφο, με το οποίο ο 36χρονος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στην κνήμη. Στη συνέχεια, ο 35χρονος, αφού ανέκτησε το όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 36χρονο στο κεφάλι.

Ο 36χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ τον 35χρονο μετέφεραν οικείοι του σε άλλο νοσοκομείο.

Και οι δύο συλληφθέντες έχουν – κατά περίπτωση – κατηγορηθεί στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία, συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματικές οργανώσεις που διαπράττουν αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνηση ναρκωτικών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: