Στα άδυτα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Φτιάχνουν προσωπίδες για τα νοσοκομεία
8 April 2020
Πήλιο, Σκιάθος, Σκόπελος: Ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών
8 April 2020

Αύριο η ανακοίνωση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” – Αντικαθιστά τον «Φιλόδημο»

Αύριο, Πέμπτη, στις 11.00 π.μ. οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, θα συνυπογράψουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης, όπου θα προηγηθεί η παρουσίαση του προγράμματος.

Το νέο πρόγραμμα, αντικαθιστά τον μέχρι σήμερα «Φιλόδημο».
«Στόχος του είναι να αναδειχθούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας ως πυλώνες αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, ενίσχυσης των θέσεων εργασίας, επανεκκίνησης της οικονομίας και ανάπτυξης» σημειώνει το υπουργείο Εσωτερικών και ανακοινώνει ότι θα φέρει το όνομα του Αντώνη Τρίτση.
«Το νέο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης (2020- 2023), θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Αθηναίων Αντώνη Τρίτση, που έφυγε από τη ζωή πριν από 28 χρόνια (7-4-1992). Ενός πολιτικού που συμβολίζει την αυτοδιοίκηση και την αποκέντρωση, την ενότητα του ελληνισμού, τις ριζοσπαστικές ιδέες για την προστασία του περιβάλλοντος, με ισχυρή ανεξάρτητη σκέψη, ενός ανθρώπου που ένωσε δυνάμεις και «έχτισε γέφυρες» στην κοινωνία και στην πολιτική» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: