Το τραγικό ναυάγιο του “Πόπη” που έγινε η παροιμιώδης έκφραση “Της Πόπης”
5 November 2021
Βόλος: Ανεμβολίαστος πέθανε μέσα στο σπίτι του – Δεν πίστευε στον κορονοϊό
5 November 2021

Βέλγιο: 33χρονη σκοτώθηκε για μια selfie – Είχε καταγωγή από την Κρήτη

Γυναίκα από το Βέλγιο έπεσε από ύψος 30 μέτρων στην προσπάθειά της να βγάλει μία selfie, σύμφωνα με αναφορές των βελγικών Μέσων.

Η 33χρονη Zoe Snoeks βρισκόταν σε ταξίδι με τον σύζυγό της, όταν έπεσε από τον γκρεμό κοντά στο χωριό Νadrin, που βρίσκεται στην επαρχία του Λουξεμβούργου, στο Βέλγιο. Το χωριό βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Ourthe, όπου και έπεσε η Snoeks μετά την πτώση από τον γκρεμό, σύμφωνα με το Newsflash, που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο της εισαγγελίας.

Η Snoeks πόζαρε για φωτογραφίες ενώ ταξίδευαν με τον σύζυγό της, Joeri Janssen.  Η 33χρονη που ζούσε στην επαρχία του Λίμπουργκ με τον αγαπημένο της από το σχολείο, τον οποίο παντρεύτηκε το 2012, γλίστρησε και έπεσε από τον γκρεμό στον ποταμό από κάτω, όταν ο σύζυγός της είχε γυρίσει την πλάτη του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και δύτες ενώ έφθασε και ιατρικό ελικόπτερο. Οι διασώστες εντόπισαν το πτώμα της λίγο αργότερα.

Η συγκλονιστική περιγραφή από τον σύζυγό της

Ο Joeri Janssen περιέγραψε σοκαρισμένος τη στιγμή της τραγωδίας: “Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία ήταν η μικρή μας συνήθεια να ταξιδεύουμε στη Ευρώπη με το βανάκι μας και να βγάζουμε ωραίες φωτογραφίες” είπε αρχικά. Το ζευγάρι ταξίδευε με τα δύο σκυλιά του Joy and Ivy, και είχε σχεδιάσει να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λίμπουργκ την ημέρα της τραγωδίας.

“Σηκωθήκαμε πολύ πρωί να βγάλουμε φωτογραφίες” στον γκρεμό που υψώνεται σχεδόν κατακόρυφα πάνω από τον ποταμό Ourthe. “Έχει σχεδόν πάντα ομίχλη εκεί. Είναι τέλεια για φωτογραφίες. Φτάσαμε λίγο πριν από τις 9 το πρωί” τόνισε και σημείωσε ότι η σύζυγός του έβγαζε φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού όταν του είπε να προσέχει τα σκυλιά.

“Γύρισα στα σκυλιά και τους είπα να περιμένουν. Όταν έστρεψα το βλέμμα μου στη Zoe δεν ήταν πλέον εκεί. Είχε εξαφανιστεί. Πρέπει να συνέβη σε λιγότερο από πεντε δευτερόλεπτα” περιέγραψε σοκαρισμένος και πρόσθεσε: “Δεν είδα τίποτα ούτε άκουσα. Ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά ούτε τίποτα. Κοίταξε και είδα μόνο σκόνη. Τη φώναξα αν και ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Ο γκρεμός είχε βάθος δεκάδες μέτρα. Αμέσως κάλεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αλλά δεν είχα καθόλου δίκτυο. Δεν με καταλάβαιναν αν και μιλούσα λίγα γαλλικά” είπε και σημείωσε ότι πήγε σε κοντινό ξενοδοχείο για να ζητήσει βοήθεια.

Η κρητική καταγωγή

Βέλγιο πτώση

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Zoe  Snoeks είχε καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της ήταν Μαρινάκη, ωστόσο, η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν.

Και η θεία της 33χρονης που μένει στο Ρέθυμνο έως και σήμερα,  είχε χάσει πριν από δύο χρόνια και αυτή τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

enikos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: