Σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου
10 August 2022
Ολλανδία: Θα σπάσουν τα φράγματα λόγω ξηρασίας;
11 August 2022

Βιρτζίνια: 4.000 σκυλιά γλύτωσαν από των…φαρμακοβιομηχανιών τα δόντια (βίντεο)

Περίπου 4.000 λαγωνικά Beagle ψάχνουν για σπίτι μετά την διάσωσή τους από εγκατάσταση της Βιρτζίνια όπου τα εξέθρεφαν για να το προωθήσουν στις βιομηχανίες φαρμάκων, οι οποίες θα έκαναν πειράματα. 

«Θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες 60 ημέρες για να βγάλουμε όλα αυτά τα ζώα από τις εγκαταστάσεις, και να τα προωθήσουμε σε καταφύγια και κατόπιν σε σπίτα όπου θα βρουν την αγάπη», δήλωσε η Kitty Block, πρόεδρος και επικεφαλής. στέλεχος της Αμερικανικής Ανθρωπιστικής Εταιρείας.

Καταφύγια από το South Elgin του Ιλινόις μέχρι το Πίτσμπουργκ έχουν αρχίσει να δέχονται τα σκυλιά, τα οποία θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, εμβολιασμούς και άλλες θεραπείες πριν δοθούν για υιοθεσία.

Τον Μάιο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μήνυσε την Envigo RMS LLC  για παραβίαση του νόμου περί ευημερίας των ζώων στις εγκαταστάσεις στο Κάμπερλαντ της Βιρτζίνια. Τον Ιούνιο, η μητρική εταιρεία Inotiv Inc (NOTV.O) δήλωσε ότι θα κλείσει την εγκατάσταση. Τον Ιούλιο, η Envigo συμβιβάστηκε με την κυβέρνηση , χωρίς να πληρώσει κανένα πρόστιμο.

 Η Inotiv δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Σύμφωνα με τους επιθεωρητές το φαγητό που δινόταν στα ζώαπεριείχε σκουλήκια, μούχλα και περιττώματα, ενώ κ 25 κουτάβια beagle πέθαναν από την έκθεση στο κρύο  

Η προσπάθεια διάσωσης των λαγωνικών ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, σύμφωνα με τον Bill Stanley, έναν Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή της Βιρτζίνια. “Προσπάθησα να τους κλείσω το 2019, αλλά δεν τα κατάφερα. Αλλά με τα χρόνια, δεν σταματήσαμε ποτέ να πολεμάμε.”

maftemporiki.gr



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1894386/birtzinia-4000-skulia-glutosan-apo-tonfarmakobiomixanion-ta-dontia-binteo

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: