Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς ανακοίνωσε τη νίκη του συνασπισμού του
3 June 2024
Ινδία: Δεκάδες νεκροί από τον Μάρτιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών
3 June 2024

Βραβεία γυναικείας επιχειρηματικότητας και καινοτόμων επιχειρήσεων θα δώσει το ΕΒΕ

Στην ενθάρρυνση και επιβράβευση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στο χώρο του επιχειρείν στην περιοχή μας στοχεύει το Επιμελητήριο Καρδίτσας και για το σκοπό αυτό προσανατολίζεται να απονείμει και σχετικά βραβεία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα διοργανώσει.

Το ΔΣ του ΕΒΕ στην συνεδρίασή του το βράδυ της Πέμπτης (30/5) έπειτα από σχετική εισήγηση του μέλους κ. Πετρ. Παπαδάκου πήρε κατ’ αρχήν ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει σε μια τέτοια διαδικασία απονομής βραβείων σε γυναίκες επιχειρηματίες και σε επιχειρήσεις με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων του Επιμελητηρίου ήταν θετικοί στην πρόταση και έκαναν κάποιες επισημάνσεις – προτάσεις ώστε να υλοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Πρόταση του κ. Λέμα με την οποία συντάχθηκε και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κων. Λαμπρόπουλος είναι να διοργανωθεί εκδήλωση- ημερίδα με θέμα σχετικό με την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και τους κατάλληλους εισηγητές και στο τέλος της να γίνουν οι βραβεύσεις.

.Ο κ.Γ. Κατσίκης επισήμανε την ανάγκη τα κριτήρια των βραβεύσεων να είναι σαφή και να προηγηθούν της ανοιχτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα απευθύνει το ΕΒΕ, ενώ ο κ. Ντενίσης πρότεινε να έρθει σε επαφή του ΕΒΕ με άλλα Επιμελητήρια που πραγματοποιούν τέτοιες βραβεύσεις ή και σχετικούς φορείς και Δίκτυα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας προκειμένου να ακολουθήσει καλές πρακτικές.

Με βάση τις παραπάνω προτάσεις καθώς και επισημάνσεις από τους κ.κ. Αρ. Ψαρρή και Γ. Στεργιούλη, αποφασίστηκε να προχωρήσει το ΕΒΕ στην υλοποίηση των βραβεύσεων, αφού προηγουμένως διερευνήσει αντίστοιχες διαδικασίες που υλοποίησαν ή υλοποιούν άλλα Επιμελητήρια της χώρας προκειμένου να θέσει τα κριτήρια, με βάση τα οποία θα επιλεγούν οι επιχειρήσεις που θα βραβεύσει.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%8C%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B2%CE%B5

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: