Γκουαρδιόλα: Μας λείπει το πάθος και η επιθυμία
20 January 2023
Παρασκευή (20/01): 38 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα και από 1 σε Σοφάδες και Παλαμά
21 January 2023

Βρετανία: Πρόστιμο στον Σούνακ επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας

Στον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας σε κινούμενο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κινηματογράφησης βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία του Lancashire ανακοίνωσε ότι επέβαλε σε έναν 42χρονο άνδρα από το Λονδίνο την υπό όρους προσφορά σταθερού προστίμου.

Στους επιβάτες που συλλαμβάνονται να μην φορούν ζώνη ασφαλείας όταν υπάρχει, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο 100 λιρών. Αυτό μπορεί να αυξηθεί σε 500 λίρες, εάν η υπόθεση πάει στο δικαστήριο.

Ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Lancashire όταν γυρίστηκε το βίντεο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη βόρεια Αγγλία. Το βίντεο – για την προώθηση του τελευταίου γύρου δαπανών “ισοπέδωσης” της κυβέρνησης – δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του κ. Σουνάκ στο Instagram. Είναι η δεύτερη φορά που ο Σούνακ λαμβάνει ειδοποίηση επιβολής προστίμου όσο είναι στην κυβέρνηση.

Τον περασμένο Απρίλιο, του επιβλήθηκε πρόστιμο μαζί με τον Μπόρις Τζόνσον και τη σύζυγό του Κάρι επειδή παραβίασαν τους κανόνες κλειδώματος του Covid – παρευρισκόμενοι σε συγκέντρωση γενεθλίων του τότε πρωθυπουργού στην Downing Street τον Ιούνιο του 2020.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από BBC

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: