Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής
10 November 2021
Ειδικό lockdown: Τα 3 μέτρα αλά Αυστρία που θα ληφθούν μόλις σπάσει το φράγμα των 600 διασωληνωμέων
10 November 2021

Βόλος: «Θα γίνει της άλλης Καρολάιν» – Απίστευτη καταγγελία από γυναίκα για τον σύζυγό της

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου κατά ενός 50χρονου Βολιώτη για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 41χρονης γυναίκας του.

Ο κατηγορούμενος απείλησε τη σύζυγό του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», εάν έμπαινε στο σπίτι τους, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση και ο δράστης συνελήφθη. Επειδή μάλιστα το καλοκαίρι είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με την μήνυση της γυναίκας, ο σύζυγός της την περασμένη Παρασκευή ζήτησε από τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους να φύγουν από το σπίτι.

Τη Δευτέρα που η γυναίκα (χωρίς το παιδί μαζί της) χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για να της ανοίξει προκειμένου να πάρει κάποια πράγματά της, ο 50χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί.

Τότε εκείνη πήγε στην Αστυνομία, κατέθεσε μήνυση και ο 50χρονος συνελήφθη, διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που ανέβαλε την υπόθεση διότι απουσίαζε η μάρτυρας κατηγορίας.

Ο άνδρας το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συζύγου του και σε συνδυασμό με την απειλή του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», που ξύπνησε μνήμες της δολοφονίας της 21χρονης από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, το Δικαστήριο θεώρησε σοβαρή την απειλή του και αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος για να μην πλησιάσει τη γυναίκα μέχρι να γίνει η δίκη.

Πάντως ο ίδιος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι συμφώνησε με τη σύζυγό του να πάρουν διαζύγιο.

Πηγή: magnesianews.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: