Προφυλαχθείτε από την διόγκωση και την ρήξη ανευρυσμάτων με το πασίγνωστο φθηνό χάπι
30 October 2019
Στοιχεία σοκ: Διαβητικοί πάνω από 1,2 εκατ. άνθρωποι στην Ελλάδα
30 October 2019

Βόλος: Κι άλλος ανήλικος συνελήφθη με χασίς σε σχολείο

Επικίνδυνες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η χρήση ναρκωτικών από ανήλικα παιδιά στα σχολεία του Βόλου, όπου τα κρούσματα διαδέχονται το ένα το άλλο! Ανήμερα της εθνικής επετείου, άλλο ένα ανήλικο παιδί συνελήφθη σε σχολικό χώρο με ποσότητα χασίς.

Ο 16χρονος Αλβανός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου, υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,1 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών που ερευνά από ποιον προμηθεύτηκε το χασίς, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και στους γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Σεπτεμβρίου ένας μαθητής Γυμνασίου έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του διαλείμματος σε κεντρικό Γυμνάσιο– Λύκειο του Βόλου, όταν κάπνισε τσιγαριλίκι το οποίο φέρεται να είχε περάσει στο σχολείο ένας παλιός μαθητής που είχε απομακρυνθεί πέρυσι από αυτό και φοιτά σε γειτονική σχολή.

Πριν περάσει μια εβδομάδα, στις 22 Σεπτεμβρίου, άλλος ένας ανήλικος συνελήφθη να κινείται στο κέντρο του Βόλου έχοντας πάνω του ναρκωτικά! Ο 15χρονος Έλληνας υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,52 γραμμαρίων.

Στις 11 Οκτωβρίου συνελήφθησαν στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος στη Νέα Δημητριάδα Μαγνησίας ένας 23χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός, έχοντας στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,81 γραμμαρίου και 3,82 γραμμαρίων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: