Οι διαδικασίες αποζημίωσης των αγροτών λόγω “Ιανού”
2 November 2020
Τεράστιο φωτοβολταϊκό 40 MW στην περιοχή των Φαρσάλων
3 November 2020

Βόλος: Στα κρατητήρια ο 52χρονος που χτύπησε μάνα και κόρη

Κρατήθηκε δύο μέρες μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία και θα παραμείνει κρατούμενος και το Σαββατοκύριακο ο 52χρονος, που χτύπησε τη μητέρα του με γροθιές, προκάλεσε κακώσεις στην κόρη του και εξύβρισε την εν διαστάσει σύζυγό του.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Η σύλληψή του έγινε προχθές Πέμπτη σε χωριό του Νοτίου Πηλίου. Γείτονές του ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, που σημειώθηκε η οικογενειακή φασαρία, άκουσαν δυνατές φωνές και φοβήθηκαν.
Ο δράστης ζήτησε από το Αυτόφωρο προθεσμία για να ετοιμαστεί για την απολογία του, όπως και η συνήγορός του που ήθελε να προετοιμαστεί και δεν είχε ενημερωθεί για τη δικογραφία της υπόθεσης.
Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα, όμως αρνήθηκε να άρει τη κράτησή του, αν και ο τόπος διαμονής του είναι γνωστός στις αρχές!
Μετά την αναβολή της δίκης για τη Δευτέρα ο κατηγορούμενος αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών από τα δικαστήρια Βόλου και οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Στο μεταξύ, οι αποκαλύψεις για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σοκάρουν. Ο δράστης φέρεται να έριξε την 77χρονη μητέρα του στο πάτωμα και να τη χτυπούσε αλλεπάλληλα με γροθιές στο πρόσωπο.
Από το μένος του δεν ξέφυγε ούτε η 25χρονη κόρη του, η οποία έτρεξε να τους χωρίσει. Αρχισε να τη χτυπά και εκείνη και της προκάλεσε σωματικές κακώσεις, ενώ όταν επενέβη η εν διαστάσει σύζυγός του επιτέθηκε και σε εκείνη με απειλές.
Επισημαίνεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στο πατρικό σπίτι του κατηγορούμενου. Φαίνεται ότι ήταν τόσο έντονο που η κόρη του και η εν διαστάσει σύζυγός του που δεν μένουν μαζί του έτρεξαν να γλιτώσουν τη μητέρα του δράστη επειδή ενημερώθηκαν από περίοικους για τη φασαρία.
Επισημαίνεται ότι ο 52χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες υποθέσεις, τουλάχιστον δεν έχουν γίνει σε βάρος του καταγγελίες.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: