Διπλή ανάπλαση: Έτοιμες έως τα τέλη Ιουνίου οι οριστικές μελέτες
19 January 2023
104  Θεσσαλοί παραγωγοί επιδοτούνται για την εγκατάσταση δικτύων χαλαζιακής προστασίας- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει προληπτικές δράσεις για την  αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης
19 January 2023

Γεροβασίλη για αίτημα Ράμμου: Η αλήθεια δεν μπορεί πια να κρυφτεί

Ως άλλο ένα μέσο «σε όλη την προσπάθεια της κυβέρνησης για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών» χαρακτηρίζει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη, την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμος, τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι πρωτοφανές ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος, της συνταγματικά κατοχυρωμένης Ανεξάρτητης Αρχής, να ζητάει από το ελληνικό Κοινοβούλιο και από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να ενημερώσει για αποτελέσματα της έρευνας που έκανε για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το ελληνικό Κοινοβούλιο δια της πλειοψηφίας, δηλαδή δια της Νέας Δημοκρατίας, να του το απαγορεύει».

Ωστόσο, η Όλγα Γεροβασίλη τονίζει ότι «επειδή οι θεσμοί είναι ισχυροί και η δημοκρατία είναι ισχυρή σε αυτόν τον τόπο δεν θα επιτρέψουμε τη διολίσθηση. Η αλήθεια πια δεν μπορεί να κρυφτεί ό,τι και να κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα, όπου και υπογράμμισε την ανάγκη η Βουλή να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα του επικεφαλής της ΑΔΑΕ.

naftemporiki.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: