Βοηθητικές κινήσεις για την προστασία του παιδιού από την σεξουαλική παρενόχληση
18 March 2021
Αίτημα ένταξης της Δ.Ε. Πελινναίων στις σεισμόπληκτες περιοχές
18 March 2021

Γιατί οι άντρες ΔΕΝ θα έπρεπε να προτιμούν τις μικρότερες γυναίκες

pinterest sharing button

Είναι γεγονός πως, από μια ηλικία και μετά, οι άντρες έχουν το μυαλό τους στις μικρούλες και δεν τους το παίρνεις από εκεί με τίποτα. Φυσιολογικό, θα μου πείτε, αφού μεγαλώνοντας φουντώνει και η ανάγκη τους για ανανέωση, επιβεβαίωση, περιπέτεια κλπ. Κλπ. Κι όμως, μπορεί οι περισσότεροι άντρες να νομίζουν ότι όλα αυτά μπορεί να τους τα δώσει μια νεότερη γυναίκα, αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση τα φαινόμενα απατούν….

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός

Μια ανταποδοτική σχέση δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία όσο με τον άνθρωπο και από εκεί θα έπρεπε να ξεκινά η αναζήτηση ενός συντρόφου, όχι απ’ την ημερομηνία γέννησής του. Παρ’ όλ’ αυτά, αυτό που ψάχνεις είναι πιο πιθανόν να το βρεις όταν μοιραστείς την αναζήτηση με κάποιον που έχεις τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες ανησυχίες με σένα, δηλαδή μια γυναίκα  συνομήλικη ή και μεγαλύτερή σου ακόμα.

Οι κοινές εμπειρίες δένουν ένα ζευγάρι

Είναι αλήθεια ότι για κάθε άντρα, μια νεότερη γυναίκα αποτελεί πρόκληση ή και έπαθλό, ίσως, στον άτυπο ανταγωνισμό του με τον χρόνο. Όμως ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά, δεν μπορεί να γεμίσει την ψυχή του μόνο με τη χαρά της κατάκτησης, χρειάζεται πολλά παραπάνω. Αυτά δεν μπορεί να του τα προσφέρει μια γυναίκα που τώρα αρχίζει να συλλέγει εμπειρίες, αλλά κάποια που έχει ζήσει τη ζωή της όπως κι εκείνος.

Ο ρόλος του μέντορα μπορεί να γίνει κουραστικός

Μια απ’ τις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η σχέση με μια νεότερη γυναίκα είναι ο ρόλος του μέντορα που συχνά αναλαμβάνει ο άντρας. Έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει όσα του έχει μάθει η ζωή και να νιώσει πως είναι να σε λούζουν με θαυμασμό. Κι όμως, είναι ένας ρόλος που γρήγορα θα τον κουράσει και θα αναζητήσει μια γυναίκα που δεν χρειάζεται μαθήματα και εξηγήσεις, αλλά συνεννοείται μαζί του με τα μάτια.

Ο φουσκωμένος εγωισμός οδηγεί στην ανασφάλεια

Για έναν άντρα που βλέπει στις νεότερες γυναίκες την ευκαιρία να ικανοποιήσει το εγώ του και να νιώσει σπουδαίος, τα νέα είναι καλά και κακά ταυτόχρονα. Ναι, θα νιώσει όπως λαχταρά και θα βρεθεί στην κορυφή για λίγο να φουσκώνει σαν κοκκόρι. Σύντομα, όμως, θα αρχίσουν να τον ζώνουν τα φίδια, η ζήλεια δηλαδή και η ανασφάλεια, γιατί γνωρίζει καλά πως για κείνη χαράζει ενώ γι’ αυτόν σουρουπώνει…

Η ματαιοδοξία οδηγεί στη μοναξιά

Εδώ που τα λέμε, το κυνήγι των νεότερων γυναικών κρύβει μια λάμψη απατηλή και ταυτόχρονα μια ματαιοδοξία, η οποία σπάνια βγαίνει σε καλό. Είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, έχει όμως ημερομηνία λήξης και από μια ηλικία και μετά ο χρόνος ενός άντρα είναι πολύτιμος για να τον σπαταλά σε εφήμερες σχέσεις. Κάπως έτσι, από μια παρόρμηση που γίνεται έξη, μπορεί να βρεθεί μόνος του στη ζωή χωρίς κάποιον που τον αποκαλεί «ο άνθρωπός μου». 

Πηγή : mama365.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: