Με διπλασιασμό διανυκτερεύσεων για την Π.Ε. Καρδίτσας το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ (πρ. ΟΑΕΕ)
11 July 2024
Έως 44.000 το πριμ πρώτης εγκατάστασης σε νέους αγρότες – Οι προϋποθέσεις
11 July 2024

Για «Μακεδονία» και «μακεδονικό» στρατό μιλούν Σιλιάνοφσκα – Μίτσκοσκι

Mετά τη χθεσινή πρόκληση από του βήματος του ΝΑΤΟ του Χριστιάν Μίτσκοσκι, τη σκυτάλη πήρε σήμερα η πρόεδρος της χώρας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.

Η νεοεκλεογείσα πρόεδρος της χώρας αναφέρθηκε σε «μακεδονικό στρατό» με τον πρωθυπουργό, Χριστιάν Μίτσκοσκι, ενώ και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων επανήλθε αποφεύγοντας και πάλι τη χρήση του συνταγματικού όρου της χώρας

Ειδικότερα, η Σιλιάνοφσκα μετά από επίσκεψή της σε μονάδα ειδικών δυνάμεων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Οχρίδα, χαρακτήρισε σε ανάρτησή της τον στρατό της χώρας της «μακεδονικό».

«Ο υψηλός βαθμός εκπαίδευσης στην εκτέλεση σύνθετων καθηκόντων στη θάλασσα καθώς και η ικανότητα στις πολεμικές τέχνες που επιδεικνύεται από τα μέλη του Τάγματος Ειδικών Δυνάμεων, επιβεβαιώνει τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την απόδοση του Μακεδονικού Στρατού, ο οποίος εκπληρώνει πάντα επάξια τα καθήκοντά του, στα υψηλότερα πρότυπα του ΝΑΤΟ» έγραψε η Σιλιάνοφσκα.

Την ίδια στιγμή ο Χριστιάν Μίτσκοσκι, με ανάρτησή του στο Instagram εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τη χώρα «Μακεδονία».

«Η Μακεδονία και η περιοχή ήταν όμηροι του παρελθόντος για πάρα πολύ καιρό. Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε ένα μέλλον» έγραψε ο Μίτσκοσκι και πρόσθεσε: «Μακεδονία, σε αγαπάμε και να είσαι περήφανη γιατί πραγματικά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανακτήσουμε αυτή τη χαμένη αξιοπρέπεια που δυστυχώς δεν είχαμε τα τελευταία 7 χρόνια, όχι μόνο στην Ουάσιγκτον, αλλά παντού στον κόσμο, επειδή εκπροσωπηθήκαμε από πολιτικούς που ευτυχώς είναι πλέον παρελθόν».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: