Σερβία: Τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου Βούτσιτς με τον Πούτιν για πρώτη φορά εδώ και 2,5 χρόνια
20 October 2024
Μελέτη σχεδιασμού δικτύου υπεραστικών και αστικών επιβατικών μεταφορών αναθέτει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
20 October 2024

Γκέλα ολκής για τον Ολυμπιακό

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Λεβαδειακό σήμερα στο Καραϊσκάκη.

Παρά το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα με 2-0, οι Βοιωτοί είχαν εξαιρετική αντίδραση και με το τελικό 2-2 πήραν έναν σπουδαίο βαθμό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′. Από μακρινή μεταβίβαση του Κάρμο, ο Βέλντε έκανε την πάσα με το κεφάλι και ο Τσικίνιο με λόμπα άνοιξε το σκορ.

Στο 21′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Καμπί μετά από χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Όλα έδειχναν ένα άνετο απόγευμα για τους γηπεδούχους αλλά από το 30′ και έπειτα ήταν λες και… έφυγαν από το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύθηκε την χαλαρότητα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαννιώτα στο 43′ και τελικά μείωσε με πέναλτι του Όζμπολτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι Βοιωτοί, μάλιστα, «πάγωσαν» το Φάληρο στο 57′ όταν μετά από σέντρα του Πεντρόσο από αριστερά, ο Γιαννιώτας με κεφαλιά «ψαράκι» έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 74′ ο Ολυμπιακός απείλησε με κεφαλιά του Ελ Καμπί που πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια πίεσε αλλά δεν είχε τρόπο να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Γκροφ, ο οποίος απομάκρυνε στο φινάλε το σουτ του Γιάρεμτσουκ.

Ο Λεβαδειακός με σπουδαία άμυνα κράτησε μέχρι τέλους αυτό το 2-2, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε μεγάλη γκέλα εντός έδρας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: