Περιφέρεια Θεσσαλίας- ΟΦΥΠΕΚΑ: Ξεκινούν οι συζητήσεις για τη δημιουργία Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO στα Μετέωρα
24 February 2022
Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή
24 February 2022

Γυμναστήριο αναστατώνει μία ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο του Βόλου

ID:89073566

«Στο πόδι» έχουν σηκωθεί οι κάτοικοι μίας ολόκληρης γειτονιάς στο κέντρο του Βόλου, από τη λειτουργία ενός γυμναστηρίου! Πριν από λίγους μήνες, ισόγειος χώρος πολυκατοικίας μισθώθηκε ως γυμναστήριο. Κανείς όμως από τους ενοίκους της οικοδομής και τα γύρω κτίρια δεν ήξερε τι θα επακολουθήσει.

Όπως καταγγέλουν κάτοικοι στη συνοικία της Μεταμορφώσεως στο TheNewspaper.gr, το γυμναστήριο δεν τηρεί κανέναν κανόνα και το είδος γυμναστικής που έχει επιλέξει, δημιουργεί συνεχείς οχλήσεις.

Τα βάρη, δεκάδων ή και εκατοντάδων κιλών “σκάνε” στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραντάζεται ολόκληρη η οικοδομή.

«Δε μπορούμε να κοιμηθούμε πια ή να καθίσουμε να ησυχάσουμε στο σπίτι μας. Είμαστε όμηροι μίας φοβερής κατάστασης» λέει γείτονας στο TheNewspaper.grκαι συνεχίζει: «Δεν υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας, καθώς είναι σαν να ακούγονται εκρήξεις κάθε δύο λεπτά»!

Οι ένοικοι και ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας θέτουν ακόμα και θέμα ασφάλειας, αφού με τις συνεχείς ρίψεις, εκτιμούν οτι βλάπτεται και η στατικότητα του κτιρίου. Το ίδιο επισημαίνουν και γείτονες που νιώθουν τα θεμέλια των κατοικιών τους να “τρέμουν” και ζητούν την παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Πηγή: thenewspaper.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: