Θρήνος στα Καλάβρυτα – Πέθανε 24χρονη από κορονοϊό
4 December 2021
Τα Νικολοβάρβαρα Κι Οι Άγιοι Του Δεκεμβρίου
6 December 2021

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: 40χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μετά από καυγά – “Την σκότωσα γιατί με απατούσε”

Τη ζήλευε και για αυτό τη σκότωσε – Τι είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος της Λακωνίας στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Αλλη μία γυναικοκτονία, η 15η από τις αρχές του έτους, συγκλονίζει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., την Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής στραγγάλισε την 36χρονη σύζυγό του, στο χωριό Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, αμέσως μετά το άγριο έγκλημα ο δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στο “100” λέγοντας ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στη μικρή μονοκατοικίας της οικογένειας, βρήκαν τη γυναίκα δίχως τις αισθήσεις υης και το σύζυγό της παρών στον τόπο του φονικού, τον οποίο συνέλαβαν. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του χωριού, όπως δυστυχώς οι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 11 και 9 χρονών, αντίστοιχα. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν ήταν αυτόπτες μάρτυρες της οικογενειακής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notospress.gr , ο 40χρονος και η 36χρονη καβγάδισαν έντονα πριν ο άνδρας της επιτεθεί και τη σκοτώσει.

Τη ζήλευε παθολογικά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος ζήλευε τη σύζυγό του και πίστευε ότι τον απατά.

Μάλιστα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι φαίνεται ότι βρισκόταν σε μια διαρκή ένταση, με τους τσακωμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον.

Το βράδυ της Κυριακής, αφού έβαλαν τα παιδιά για ύπνο ο 40χρονος και η 36χρονη άρχισαν πάλι τον καβγά.

Ο καθ΄ομολογία δράστης φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν, ότι η σύζυγός του του είπε να πάρει τα παιδιά και να φύγει και επίσης τον έβρισε.

Κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον 40χρονο αυτό τον εκνεύρισε και της είπε ” ότι εγώ δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα”. Ευρισκόμενος εκτός εαυτού την έπιασε από το λαιμό και τη στραγγάλισε.

Όταν συνειδητοποίησε το τι είχε κάνει, ο γυναικοκτόνος έφυγε από τη μικρή μονοκατοικία και άρχισε να περιφέρεται στο χωριό.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού και τηλεφώνησε στις διωκτικές αρχές, ομολογώντας το άγριο έγκλημά του.

thetoc.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: