Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μονακό σε νεκρό χρόνο
21 December 2023
Ιράκ: Αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK
21 December 2023

Γ. Σακελλαρίου στο Δ.Σ. Παλαμά: Επιλύεται άμεσα το πρόβλημα της μη έκδοσης οικοδομικών αδειών στον Παλαμά

Λύση στο πρόβλημα της μη έκδοσης οικοδομικών αδειών στον Παλαμά – και όχι μόνο- από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Καρδίτσας που είναι αρμόδια για όλη την Π.Ε. Καρδίτσας θα δώσει άμεσα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δεν θα αφήνει πλέον κανένα περιθώριο διαφορετικής ερμηνείας της σχετικής νομοθεσίας, που διαπιστώνεται σήμερα, καθώς στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αντίστοιχα ζητήματα δεν λειτουργούν ανασταλτικά στην έκδοση οικοδομικών από τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Αυτό ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά…τηλεφωνικώς από το Δήμαρχο κ. Γ. Σακελλαρίου, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση, καθώς νωρίς το απόγευμα είχε μαζί με τη βουλευτή κ. Ασ. Σκόνδρα και τον Αγρονόμο – Τοπογράφο κ. Ευαγ. Μουτσανίδη συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικ. Ταγαρά για το ζήτημα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες πολίτες του Παλαμά και το σύνολο των μηχανικών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή για 7 χρόνια.

Όπως ανέφερε ο κ. Σακελλαρίου – μιλώντας σε ανοικτή ακρόαση προς το σώμα- ο Υφυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος για το πρόβλημα – είναι και ο ίδιος πολιτικός μηχανικός- και είχε σχηματίσει άποψη ότι πρόκειται για μια αδικία που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Σακελλαρίου ο κ. Ταγαράς εξέφρασε την άποψη ότι κάποιες από τις αποφάσεις θα μπορούσαν να εγείρουν ζητήματα παράβασης καθήκοντος και δεσμεύτηκε ότι μετά τις γιορτές θα υπάρξει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα επιλύει οριστικά το ζήτημα.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B3-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4-%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: