Εκατοντάδες δηλώσεις αποποίησης κληρονομιάς στο Ειρηνοδικείο Βόλου
8 September 2020
Τον λένε βιασμό, κι έχει όνομα και συναίσθημα !
8 September 2020

Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού: Φιέστα η φιάσκο για τα φώτα;

Στον Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα υπογράψει επιτέλους και μετά από πολύμηνη καθυστέρηση  η ανάδοχος εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό για αντικατάσταση φωτιστικών με LED.

Μεγάλο και εμβληματικό έργο για τον Δήμο και για τους πολίτες του. Μακάρι γρήγορα να υλοποιηθεί η προμήθεια και η εγκατάσταση των νέων φωτιστικών LED.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι την όλη διαδικασία ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και θα υλοποιήσει τελικά η νέα δημοτική αρχή.

Βέβαια τα ερωτήματα που ακούγονται είναι πολλά και για αυτό κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.

Από την αρχή που ξεκίνησε η διαδικασία της μελέτης και των αποφάσεων υπήρχαν εντάσεις μεταξύ της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου.

Διαφορετικές γνώμες από μηχανικούς του ίδιου Δήμου…

Και όταν εγκρίθηκε το έργο… πάλι γκρίνιες μεταξύ υπαλλήλων…

Το τι έχει ακουστεί στους διαδρόμους του δημαρχείου για το συγκεκριμένο έργο και για τα προβλήματα που υπάρχουν δεν θα τα γράψουμε προς το παρόν.

Σημειώνουμε όμως ότι άλλαξε ο Δήμαρχος και μάλλον αλλάξανε και οι εσωτερικές ισορροπίες!
Και τώρα που τελικά θα υπογράψει την σύμβαση ο ανάδοχος (εταιρεία που όπως λένε είναι συμφερόντων πολύ μεγάλου ομίλου εταιρειών της χώρας μας) αντί να έχουνε χαρές στο Καματερό έχουν πάλι γκρίνιες.  Που θα μπούνε τα φώτα; Ποιον δρόμο θα φωτίσουν και ποιον όχι; Φτάνουν τα φωτιστικά για να γίνει ολική αντικατάσταση… ή η μελέτη (αλήθεια ποιος την έκανε; και ποια Υπηρεσία του Δήμου την υπέγραψε;)  δεν προέβλεψε να ικανοποιήσει όλους τους πολίτες…

Μήπως μετά την υλοποίηση φανεί ξεκάθαρα ότι κάποιοι πολίτες και κάποιες περιοχές του Δήμου θεωρούνται δεύτερης κατηγορίας;  Μήπως τελικά η υλοποίηση του έργου αντί για φιέστα μετατραπεί σε φιάσκο; Ευχόμαστε πως όχι. Αλλά αν τελικά δεν πάνε καλά τα πράγματα… θα ανοίξουν στόματα και θα επιρρίψουν ευθύνες για λάθος επιλογές και διαδικασίες… Και ο νοών νοείτω… 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: