Γκαμπόν: «Ελεύθερος να φύγει στο εξωτερικό» ο πρώην πρόεδρος Οντιμπά
7 September 2023
«Ευαγγελισμός»: Παραμένει κλειστός ο σταθμός του μετρό- Συνεχίζεται η απάντληση υδάτων
7 September 2023

Δήμος Παλαμά: Εκκενώνονται και τα Καλογριανά – 15 άτομα αποκλεισμένα στην Αστρίτσα

Απόφαση να εκκενωθεί και η Τ.Κ. Καλογριανών, λόγω της ιδιαίτερα ανεβασμένης στάθμης του Πάμισου, πήρε ο Δήμος Παλαμά, όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net ο δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου.

Θυμίζουμε ότι ανάλογες αποφάσεις είχαν παρθεί και νωρίτερα για το Φύλλο, την Μεταμόρφωση την Ψαθοχώρα και τον Αμπελώνα.

Τη δεδομένη στιγμή, τόνισε ο κ. Σακελλαρίου φιλοξενούμε πάνω από 200 άτομα που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς έχουμε προμηθευτεί κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες αλλά υπάρχει πρόβλημα στην εξεύρεση του απαραίτητου αριθμού κρεβατιών.

Την ίδια ώρα στην αποκομμένη λόγω των υδάτων Αστρίτσα υπάρχουν αποκλεισμένα 15 άτομα τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία. Ανάμεσά τους είναι δύο παιδιά και τρεις ηλικιωμένοι οι οποίοι θέλουμε να μεταφερθούν γι αυτό και έχει ενημερωθεί η ΕΜΑΚ. Είναι όμως δύσκολο να προσεγγίσει στον Δήμο γιατί οι δρόμοι είναι κλειστοί Μόλις αυτό καταστεί εφικτό θα πραγματοποιηθεί ο απεγκλωβισμός.

Τέλος, σε ότι αφορά στην κατάσταση μέσα στην πόλη του Παλαμά μας είπε πως έπεσε κάπως η στάθμη των νερών αφού προηγήθηκε ένα τρίωρο με λίγη βροχή, αλλά πλέον βρέχει και πάλι με μεγάλη ένταση.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC-15-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: